REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Senatorul Vergil Chiţac a demisionat din PNL

Senatorul Vergil Chiţac a demisionat din PNL

Replica API 14 septembrie 2017 | 00:12 284

În urmă cu câteva zile, Vergil Chiţac declara, pentru Replica de Constanţa că este în continuare nemulţumit de PNL şi că intenţionează să devină independent. Iată că azi senatorul şi-a depus demisia din PNL şi a precizat că peste circa două săptămâni va organiza o conferinţă de presă alături de Romeo Rezeanu şi Horia Căliminte, cei doi foşti consilieri locali municipali excluşi din rândul liberalilor constănţeni.

Fostul candidat al PNL la Primăria Constanţa, Vergil Chiţac a reiterat faptul că nu se înscrie în ALDE, aşa cum se vehiculează: "Rămân independent".

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/si-chitac-e-nemultumit-de-pnl-alde-i-a-dat-doua-saptamani-sa-se-decida-329851/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are o pensie neta de 7200 lei! Plus inca 15.000 lei indemnizatie senator! Plus alte sume forfetare pentru cabinet de circa 10.000 lei! Dar nu asta e problema! E un fripturist si panglicar! A fost razgaiat in armata ca i se cuvine totul! Legenda lui se destrama! oamenii care-l cunosc se asteptau la asta! Dar daca cineva vrea sa analizeze ce e in spatele carierei sale ar avea cosmaruri! In orice partid se va duce daca nu i se da jucaria favorita va face fite! Nu e o pierdere pentru PNL!
0
2
Ce panarame au fost cei care l-au votat pe jegul asta? Nenorocitul asta o sa mai aibe inca o pensie pe spinarea prostimii, pe langa pensia de cel putin 15 000 lei lunar, pe care o incaseaza!
3
0
Mos Teaca de CT. P$D il asteapta la poarta.
3
2
Asa le trebuie la PNL-isti au pus pe liste pe unii care stau mai prost cu politica
2
1
Un gunoi care pleaca urechea si apoi mananca cacat la ministere care nici macar nu verifica valorile informatii. Sper sa citesti !
3
2
Aplauze furtunoase pt gestul asta...vad pe fbk ca unii consilierii care au intrat in C L C-ta au inceput deja sa muste mana care a semnat pe lista pe care au candidat...grav copii...nu va impaunati pt ca sefii vostri vad ca sunteti zdente si vanzatori...urmatorii pe taraba de vanzare o sa fie ei-nu cred ca mai pupati mandate de consilieri
6
0
Esti un loozer adica un etern ratat. Un comunist basit. Adica basist. Adica prost.
2
2
Chitac e un partid in sine. Mai rar asa oameni pe vremurile astea. Vant bun, Amirale! Dumnezeu cu tine!
7
3
A mai scapat cocosatul tzepar de un ghimpe in coaste. Boroienizarea filialei se apropie de final, ramanand ca cineva sa traga apa dupa liberalismul constantean.
11
2
aruncat ca o masea stricata dupa ce el si numai el a obtinut cel mai bun rezultat al partidului in constanta.. acest partid este o rusine
9
2
O mizerie de om !
8
4
Chitac a cerut un raspuns,statutar, legal si necesar: au fost alegerile de la municipiu organizate statutar? Poate ca pentru Hutuca si compania raspunsul la aceasta intrebare este doar un detaliu. Care va face diferenta la urmatoarele alegeri locale. P.S. Cand a vorbit Hutuca cu oganizatiile din judet pe tema Chitac?
4
0
Dupa ce a fost debarcat de la conducerea Institutului de Marina, unde a fost un mare anonim, in ziua urmatoare era PNL-ist... Mara hahalera ...
7
5
I-ati luat locul lui Tararake. Trebuia sa-l lase pe el ca e tanara speranta .
5
2
Vrem demisia lui Boroianu
8
1
Ahahahahahahaha!!!!! Sa mori tu? Nu ti-a iesit chiar tot ce visai si incerci sa ii faci pe altii? Multi prosti or fi pe drum?
7
3
Chitac pentru o Romanie Prospera si Demna.
7
9
Ce-i drept nu pui intr-o barca un amiral, un carnatar evazionist si un semicretin cu bani, asteptandu-te sa cuceresti lumea. Sper totusi sa nu migreze catre haznaua politicii locale, ALDE.
18
3
Nu aveti ce cauta in cloaca de looseri numita pnl acolo mafia makedoneasca dicteaza.orcum pnl dispare la cta.
17
1
Mare gunoi esti d-le senator.
12
12
dar incapabilul de la gepeto ovidiu pus de scupra mai traieste???!
12
1
Vai, vai, vai ce durere, Ietete bre vaporul cum chere, si PNL-ul cum moare, Moare si da din chicioare.
15
3
Cei de la alde ar trebui sa fuga de el ca de dracu, nici nu stiu ce ii asteapta. O sa ii faca la fel ca pe cei din pnl. Omul are doar tinta de a ajungr sef peste toti. Nu i-a iesit sa fie la pnl si nici la nivel national. Asta era scopul lui comanescu, sa preia pnl la national cu ajutorul marionetei chitac si a lui blaga. Uite ca cei de la cta i-au spus stop joc.
8
12
Dl Chitac sa nu il uitati pe Parlamentaru Boroianu R.Aurel ca reprezinta cu mare cinste PNL si cetatenul constantean fin si un Hot de Performanta si gandeste la binele cetateanului am vazut din propunerile dansului.
16
0
nu il credeti nici macar o secunda. Este cel mai josnic si oportunist om ...este marioneta lui Comanescu si cel mai periculos personaj. Trebuia dat afara din PNL de foarte mult timp. Este un hot ordinar, o sa vedeti cat de curand asta. Isi urmareste doar interesul propriu si nimic altceva.
16
12
Excelenta decizia de independenta. Partidul arata ca nu e pregatit pentru oameni de calibru. Nu c-ar fi fost vreodata - in ultimul deceniu, a pierdut oricum notiunea de asa ceva.
22
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614