REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Senatorul Vergil Chițac s-a întâlnit cu John F. Sandoz, important consultant al Pentagonului

Senatorul Vergil Chițac s-a întâlnit cu John F. Sandoz, important consultant al Pentagonului

Replica API 13 decembrie 2019 | 23:59 601

La Forumul Parlamentar Transatlantic de la Washington

La Forumul Parlamentar Transatlantic de la Washington

Senatorul Vergil Chițac a fost prezent anul acesta la Forumul Parlamentar Transatlantic de la Washington D.C. Acest forum a organizat comunicări pe teme care acoperă situaţia din Golf, Orientul Îndepărtat, criza din Siria, sau situaţia actuală din Afganistan şi din alte zone de conflict. Cu această ocazie, parlamentarul a răspuns invitației unui militar american de carieră, consultant al Pentagonului și i-a vizitat casa. A rămas profund impresionat.

”Zilele acestea particip la Forumul Transatlantic de la Washington. Ieri am răspuns invitației lui John Sandoz și i-am făcut o vizită. O casă luminată la exterior în perioada asta, așa cum vedem în filmele americane, iar la interior multă voie bună, discuții și un pahar de vin. John a fost șeful comandoului Navy SEAL care l-a capturat pe Manuel Noriega, când armata americană a invadat Panama în decembrie 1989. Pe 21 decembrie 1989 au disparut doi dictatori, Ceaușescu și Noriega”,a scris Chițac pe pagina sa de facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bhai ipocritilor, voi atat stiti sa jigniti si sa aruncati cu laturi in stanga si dreapta? Preferati un Primar inalt si frumos dar agramat si hot sau unul modest, citit, educat si bun gospodar? Pai omul asta a avut multe realizari in viata lui profesionala care l califica pentru Primarie! Vreti sa alegem din nou hoti, prosti, agramat si incompetenti? Pai ma intereseaza pe mine ca e ingamfat daca stie cum sa ne gospodareasca banii, daca ne vom plimba in siguranta pe strazi, daca vom invata in scoli civilizate, etc, etc?
2
5
cat i-ai dat lu asta pentru poza facuta ??? Asta care in 89 a montat niste boxe de volum mare in fata casei lui noriega. Curajos tare !!!
5
0
Ce fel de amiral , daca nu ai muncit pe o nava in viata ta...?!? In rest , un sclav al banului acest individ si un oportunist fara caracter ! Pupati-l in cur sau faceti-i falatie , cei care lauda aceasta jigodie de om !
7
2
Amiralul asta, de apa dulce, un pupincurist, isi face acum campanie electorala. Un ingamfat, cu aere de intelectual.
8
2
Sa-mi iei alizeul musonule cu tot cu pacaliciul tau de amiral de hartie. Ia-l musonule si duceti-va unde a intarcat capra
8
2
Felicitari, Amirale! Si la mai mare, vorbeste lumea prin sat ca vei candida din nou! Abia astept ca de data asta sa te vad Primar. Are nevoie orasul nostru de un manager ca tine!!! Poate ca de data asta, intelectualii nu se vor mai lasa umiliti de cei din Henri Coanda, Palas si Poarta 6, care voteaza cu ochii inchisi psd. Haideti oameni buni sa schimbam si noi ceva in Constanta!
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218