REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Senatul a respins cererea DNA: ex-ministrul PSD, Florian Bodog, scapă de urmărirea penală

Senatul a respins cererea DNA: ex-ministrul PSD, Florian Bodog, scapă de urmărirea penală

Replica API 24 septembrie 2019 | 03:53 370

Florian Bodog

Plenul Senatului a decis, luni, să nu ceară urmărirea penală a fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog, în prezent senator PSD.

Bodog a scăpat cu largă majoritate. Rezultatul a fost 81 împotrivă și 30 pentru. În total, au fost exprimare 116 voturi, dar 4 au fost anulate, iar un senator s-a abținut să voteze. De asemenea, 19 senatori au fost absenți.

Pe 4 iulie, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) a solicitat Senatului să formuleze cererea de urmărire penală faţă de Florian Bodog.

Cererea a fost făcută cu privire la săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată şi fals intelectual, în formă continuată, în exerciţiul funcţiei de membru al Guvernului României în perioada ianuarie 2017 – ianuarie 2018, a anunţat Ministerul Public.

Totodată, DNA a anunţat că desfăşoară o investigaţie care vizează suspiciuni de săvârşire a unor fapte asimilate infracţiunilor de corupţie privind împrejurarea că un membru al guvernului a făcut demersuri pentru ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze drepturile salariale pe o perioadă de 12 luni, fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contractul individual de muncă şi fişa postului.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD partid de HOTI! PSD tine cu dintii de recursul compensatoriu care au scos sute de mii de puscariasi inainte de a-si ispasii pedeapsa! Hoti, criminali, violatori au fost lasati in libertate si prapad fac dupa cum vedeti! Zi de zi. Scoateti nenorocitilor aceasta lege dedicata hotilor IMEDIAT. Anulati-o !
2
0
PSD apara si elibereaza hoti, violatori, talhari, chiar si criminali. Cum sa nu isi salveze ei fratele de suferinta ?
3
0
Exact fapta pentru care Dragnea sta inchis 3 ani. Ha,ha!
5
0
Fir-ati ai dracului de lepre!
8
0
voi mancati cacat , noi mancam in Dubai 1 sugeti pula , sunteti doi fosti tertionari , pensionare chiar vrei sa iti aduc oameni pe care i-ai trimis la canal ? taci in cavoul ma - tii din gura !
0
8
Vine furtuna psd-eilor si va ia pe sus ca pe niste gunoaie ce sunteti! Asa v-ati si ridicat! Furtuna din 2016 care v-a adus la putere, a fost ca o furtuna care a ridicat toiate gunoaiele pe sus, oameni asezati, chibzuiti si muncitori au ramas jos. O sa veti voi acum cand o sa ajungeti cu picioarele pe pamant, cazand de la asa inaltime ce suturi in kur o sa va luati!
8
1
Incredibil, cum se apara intre ei !? Hotilor si mincinosilor, cu imunitatea voastra cu tot.... ?! Plecati talharilor, nemernicilor, ordinarilor,....etc. Ati distrus tara, ati dezamagit poporul! Borfasilor!
7
0
Huooo! Cum se apara hotii intre ei! Nu mai tin cont de partide, doctrine, putere, opozitei, nimic!
8
0
normal!!! hotii se apara intre ei!
12
0
CURVE ORDINARE-UNDE ESTE BUNASTAREA POPORULUJI, NEMERNICI ORDINARI, NENOROCITI, HOTI , BORFASI, INCULTI, ANAKLFABETI, FOSTI MUNCITORI NECALIFICATI. SUNTETI ZERO BARAT PE LANGA DOAMNA KOVESI PE CARE ATI VRUT SA O OPRITI- ATI INFIINTAT SECTIA ACEEA NENOROCITA CONDUSA DE O ANALFABETA A-L CARUI TATA ARE UN IMPRUMUT DE SUTE DE EURO LA BANCI
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367