REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Senatul l-a eliminat pe Klaus Iohannis din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurenței

Senatul l-a eliminat pe Klaus Iohannis din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurenței

Replica API 8 aprilie 2020 | 19:05 1124

Senatul a adoptat miercuri, în calitate de for decizional, într-o şedinţă online, o lege prin care președintele Klaus Iohannis este eliminat din procedura de numire a conducerii Consiliului Concurenței.

Klaus Iohannis

Membrii conducerii Consiliului Concurenței vor fi votați de plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului, la propunerile comisiilor juridice, potrivit legii care a trecut de Senat. Inițiatorul modificării este liderul senatorilor juriști, Șerban Nicolae (PSD). Potrivit actului normativ, în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a legii, Camera Deputaților și Senatul vor demara procedurile pentru numirea membrilor Consiliului Concurenței. Proiectul a fost adoptat cu 80 de voturi „pentru”, 48 „împotrivă” şi două abţineri, scrie stiripesurse.ro.

„Argumentele prezentate azi (miercuri-n.r.), în plenul Senatului, de către unul din iniţiatorii legii, senatorul PSD Şerban Nicolae, sunt mai mult decât străvezii. Cerbicia cu care, în plină pandemie, PSD revine, pentru a patra oară, cu această propunere legislativă ne demonstrează cât de atent este acest partid când vine vorba de a sabota orice instituţie care ar putea funcţiona independent, dincolo de interesele sale politice”, a transmis senatorul USR George Dircă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
foarte bine, ce sa caute Johannis in numirea aluia. Chiar nimic nu mai e posibil fara el?
0
0
los plavanos o ia la muianus
3
2
bine i-a facut, si-asa nu e bun nici de alifie de paduchi.
7
4
Tara arde si baba se piaptana. Suntem o mana de oameni in tarisoata asta condusi de doua camere de hoti. Cenevoie avem de atatia deputati si senatori? HAI SA-I INJUMATATIM PE NEMERNICII ASTIA. PLEAVA SI HOTII AFARA CU EI
10
5
cine sula mea mai conduce tara asta ? avem dou guverne , hotii peste tot , corona pe noi , tiganii peste tot , haos la fel , vai mama ei de tara
10
1
AM INTELES
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218