REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Sensul GIRATORIU de la CORA BRĂTIANU devine ISTORIE: Se vor MONTA SEMAFOARE

Sensul GIRATORIU de la CORA BRĂTIANU devine ISTORIE: Se vor MONTA SEMAFOARE

Replica API 2 august 2021 | 23:11 38630

Înainte de alegerile locale din anul 2016, constănțenii au fost amăgiți cu proiecte ambițioase ce promiteau să schimbe modul în care arată municipiul. Unul dintre proiectele lui Decebal Făgădău, pe atunci viceprimar cu atribuții de primar, viza un proiect ambițios de a construi o pasarelă pietonală deasupra sensului giratoriu de la Cora. Ei bine, la mai bine de patru ani distanță, sensul giratoriu ar putea să devină istorie. Anunțul a fost făcut chiar de către city-managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian.(sursa foto: radiometafora.ro)

Ornament cu arbuști și piatră viu colorată, în loc de pasarelă pietonală

Deși promitea că timpul va demonstra calitățile de care dă dovadă, Decebal Făgădău a plecat fără să miște măcar un pai în ceea ce privește sensul giratoriu din zona respectivă. De fapt, singurul lucru pe care a reușit să-l facă era acela de a schimba înfățișarea sensului.(promisiunea lu Decebal Făgădău)

Sensul de la Cora Brătianu devine istorie?!

Felicia Ovanesian, city-managerul municipiului Constanța, se află într-o permanentă comunicare cu cetățenii, aceștia spunându-și ofurile, iar city-managerul încercând să le rezolve. Mai nou, ceea ce a atras atenția a fost sensul giratoriu de la Cora, iar răspunsul oficialului a fost unul cât se poate de îmbucurător. ,,Așteptăm studiul de trafic. În esență, sensul giratoriu va fi înlocuit cu semafoare. Rămâne valabil proiectul cu pasarela, pasajul ,,nu merge”, a fost răspunsul Feliciei Ovanesian.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati uitat cand erau semafoarele la care dura 2 min. pana se schimba culoarea? Lasati giratoriul ca altfel ne mananca sfintii in intersectia aceea.
3
1
Sa puna semafoare suspendate este solutia care impaca alianta PeNeLeu PeSeDeu
0
1
guvernul este liberal? pruncule, din ce grota ai iesit? guvernul este format dintr-o coalitie, vai de capul tau caci minte nu prea ai.
2
2
ce metrou ma documenteaza-te, sunt bani aiure trimisi acolo, ei spun ca se va da in folosinta in 2035, pana atunci boc si ai lui vor fi istorie ca si banii primiti, totul e in stadiu de proiect. kogalniceanu e aeroport militar pote nu ai aflat inca..
6
4
In sfarsit si-au dat seama ca sensul girat. iera o tragedie , daca aveai sange de smecher aveai sanse sa te alegi cu ....
3
0
Intre timp in Cluj se face metrou, tot acolo aterizeaza zilnic zeci de avioane...pe Kogalniceanu vreo trei...pe saptamana...
6
3
Se afla mereu intr-o comunicare, cu cine, cu chitac si hira, ca cu noi in nici un caz
17
1
sensul giratoriu este cel mai fluent sistem ,tara celor mai destepti oameni ,israelul,nu are semafoare ci numai sensuri giratorii
25
13
De ce nu merge pasaj
22
3
vai de poola noastra, pai chitac e libaral ca si guvernul, de ce nu se dau bani sa se faca pasaje la cora sau la intrarea dinspre tomis? ca loc este destul, mai trebuie si cap si ambitie!!! ca taxe si impozite poate sa puna si un elev de 7 ani fara scoala prea multa!!!
24
5
Sa vezi cand nu o sa mearga semafoarele ce distractie o sa fie
30
10
pe caile de intrare si iesire de la Cora
7
2
Visul gradinilor suspendate inchipuite de o minte bolnava,ametita de putere si bani s-a spulberat.Fagadau chiar a crezut ca noi punem pret pe aberatiile lui bolnave.Du-te mai politruc mincinos,acolo de unde ai venit si sa nu te mai intorci !
24
6
Cit mai repede instalate!
31
12
daca pe mine ca pieton ma afecteaza , adica sa distrugeti trecerile de pieton atunci sa fac ceva pe ele de semafoare.
5
25
Un oras care schimba schimbarile tot experimentand si ramane cu bani cheltuiti aiurea in urma altor orase.
53
5
Poduri cu noduri
22
2
Solutia pt un trafic rutier degajat in acea intersectie esteu pasaj rutier , adica subteran, pe bdul I.C. Bratianu . Asa nimeni nu mai asteapta la semafoare, nu se mai grabeste ori ingramadeste. Si faca accidente!
62
4
Sensul giratoriu e cel mai fluent intr-o intersectie.... la semafor vor fi timpi dublii.
39
56

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218