REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sensul giratoriu din zona Casa de Cultură, blocaj vizual pentru conducătorii auto

Sensul giratoriu din zona Casa de Cultură, blocaj vizual pentru conducătorii auto

Replica API 8 februarie 2017 | 07:47 460

Șoferii se confruntă cu o situație amuzantă, dar periculoasă. Un sens giratoriu din Constanța a fost decorat cu niște arbuști înalți care mai mult încurcă circulația decât să înfrumusețeze spațiul.

De câteva zile, în mijlocul sensul giratoriu dintre bulevardul I.L. Caragiale cu strada Baba Novac, mai mulți arbuști au fost plantați pentru a avea un aspect mai plăcut. În schimb, șoferii susțin că acei arbuști îi încurcă foarte mult la trafic, deoarece formează un blocaj vizual. „Nu înțeleg cum s-au gândit ei să facă această redecorare a sensului giratoriu, în mod special că acest sens este mai ridicat de la nivelul carosabilului. Acum au pus și copacii ăia acolo și nu văd niciodată dacă intră vreunul din față. Ei s-au gândit la siguranța noastră când au făcut asta?”, a declarat pentru „Replica” un șofer indignat. Un taximetrist trece des pe acolo și a spus că în ultima vreme a fost nevoit să fie mult mai prudent când intra în sensul giratoriu. „Acum încetinesc maxim și sunt foarte atent când intru în rond. E riscant. Nu vezi nimic!”, a spus taximetristul.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Selectia naturala scapa cine poate,iar pe A.Iancu nu trebuie sa stii de ce spargem becurile!
0
0
E o gluma cu problema semnalata. Circulati dupa ce se intuneca pe Str. Eliberarii. Dezastru... Iluminat stradal zero! Str. Bucuresti spre Str Avram Iancu. Idem.
0
1
Nu pot sa spun decat ca sunteti prosti irecuperabili! In Constanta de cele mai multe ori participantii la trafic se taraie cu 30 km pe ora! Nu zice nimeni sa mergi cu o suta prin oras dar un ritm putin mai alert de conducere ar face bine! Si daca pot sa ma asigur din timp ca din partea cealalta nu vine nimeni, care-i problema ta? Habar n-aveti sa incadrati intr-un sens giratoriu dar veniti sa dati lectii pe aici!
1
0
La cum se circula in CT, orice mijloc de a reduce viteza bizonilor este bun. Sa circule civilizat in oras cu 40-45 si nu cu 60 "ca asa da voie legea" cum zicea zilele trecute o tipa
9
1
vizibilitatea. poate asa nu vor mai intra toti nebunii cu peste 60 kmh in sensuri, daor bazandu-se ca li se pare ca au vazut ca pe partea cealalta nu ar fi nimeni.
12
0
Bradu,bradu cat e bradul in factura primariei
5
2
astea nu sunt sensuri giratorii! sensul giratoriu este atunci cand stazile aferente se termina in el. astea sunt niste glume facute din economie sau din puturosenie!
2
5
mai furam neste bani bre, ce dracu ne trebuie vizibilitate , nu este singurul ,avem peisagisti , botanisti, numai oameni cu creier
4
4
Incercati sa mergeti noaptea spre Eforie. Exact la sensul de la intrarea dinspre Constanta este un sens giratoriu in spatele caruia s-a montat un televizor imens. In momentul in care vii pe DN dinspre Agigea esti pur si simplu orbit.
10
1
sensurile giratorii sunt utile in ok daca nu s-ar parca in ele. Sensul in discutie e plin de masini parcate.
8
0
Un oras ca o jungla! Fiecare face ce-l taie capul! Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar acest fatalau e depasit de situatie... Primaria nu-i o pravalie de cartier! Orasul este praf si pulbere! Un mediu perfect pentru cocalari manelisti baieti de cartier bisnitari tigani si asistati.
14
3
Lasa ca e bine...e frumos .ce atata vizibilitate ? esteticul nu conteaza ?
10
1
esti tu retard mai, cum sa pui arbusti, mai gandeste cineva in tara asta????
0
16
nu ca ma bag in seama, dar idea unui sens giratoriu e sa intri cu 10km la ora nu cu 55 cum fac toti retarzii care se mira cand se urca in copaci. Pe de cealalta parte, idea de sensuri giratorii ca solutie optima pentru o gramada de retarzi la comisia circulatie care n-au nici cea mai vaga idee cum sa gestioneze traficul, e alta poveste.
27
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367