REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sensul unic de pe bulevardul Tomis paralizează traficul rutier pe bulevardul Ferdinand!

Sensul unic de pe bulevardul Tomis paralizează traficul rutier pe bulevardul Ferdinand!

Replica API 24 noiembrie 2016 | 00:12 1394

Şoferii din Constanţa, veşnic nemulţumiţi:

Şoferii din Constanţa, veşnic nemulţumiţi:

Cât de eficient este sensul unic recent realizat de pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa? Mai mulţi şoferi constănţeni se plâng de faptul că, prin realizarea sensului unic şi pe porţiunea cuprinsă între Statuia Lupoaică şi Farmacia Miga, traficul s-a îngreunat, uneori formându-se blocaje de minute bune, în special la orele de vârf.

Părerile sunt împărţite când vine vorba despre sensul unic de pe bulevardul Tomis din Constanţa. Dacă unii şoferi constănţeni îmbrăţişează schimbarea, alţii se declară nemulţumiţi din cauza faptului că, odată cu sensul unic au început să se producă blocaje în trafic, în special pe bulevardul Ferdinand din zona Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa. Aşadar, ca urmare a acestor blocaje, un constănţean a sesizat autorităţile locale în privinţa asta. „Faceţi ceva cu traficul din Constanţa! De când cu sensul unic pe bulevardul Tomis, se fac cozi infernale de la Spitalul de Boli Infecţioase până la Miga. Este ceva de necrezut. Stăm cate o oră în trafic de la un cap al bulevardului, la altul”, a declarat acesta. Se pare că şoferii constănţeni caută acum alternative pentru a evita astfel de blocaje în trafic. Un alt şofer constănţean spune că sensul giratoriu făcut la capătul bulevardului crează multe neplăceri în trafic. „Sensul giratoriu care s-a făcut în capătul bulevardului Tomis este prost gândit. Pe lângă asta, bulevardul Ferdinand a devenit tot mai greu de parcurs cu maşina, cel puţin în zona Teatrului de Stat Constanţa. Toată lumea o ia pe acolo şi un alt dezavantaj este că trebuie să merg până la sensul giratoriu din faţa Primăriei Constanţa pentru a mă întoarce în centrul vechi. În schimb, bulevardul Tomis arată mai bine cu sens unic pe toată porţiunea aceea”, a precizat Cosmin. Reamintim că pe bulevardul Tomis, mai exact pe tronsonul cuprins între bulevardul Ferdinand şi strada Traian s-a realizat o pistă de biciclete şi trei benzi de circulaţie auto cu sens unic. Poliţiştii rutieri din cadrul Direcţiei de Poliţie Locală Constanţa au dirijat circulaţia o scurtă perioadă de timp, pentru siguranţa traficului în zonă dar şi pentru a-i ajuta pe şoferii constănţeni să se obişnuiască cu noul traseu.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai e deja sens unic?
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367