REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Septimiu Bourceanu: Numirea lui Cătălin Grasa ca manager interimar al Spitalului Județean Constanța nu rezolvă problema, ci adâncește criza

Septimiu Bourceanu: Numirea lui Cătălin Grasa ca manager interimar al Spitalului Județean Constanța nu rezolvă problema, ci adâncește criza

Replica API 21 mai 2016 | 23:56 411

Secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu, a precizat că numirea lui Cătălin Grasa ca manager interimar al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța nu rezolvă problema, ci adâncește criza apărută în urma reținerii fostului manager Dan Căpăţână de către DNA. Acesta cere demisia lui președintelui interimar al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir, care se dovedește incapabil să gestioneze astfel de situații.

„Numirea lui Cătălin Grasa ca manager interimar al Spitalului Județean Constanța este o măsură de avarie, prin care conducerea PSD a Consiliului Județean Constanța încearcă să ascundă problemele grave ale instituției și să se ascundă în spatele reputației profesionale a medicului Cătălin Grasa, în speranța că cetățenii nu-i vor sancționa la vot pentru dezastrul din sănătatea județeană. Este încă o dovadă că președintele interimar al CJ Constanța, Cristinel Dragomir, este incapabil să înțeleagă funcția pe care o exercită și importanța sistemului sanitar la nivel județean, și este lipsit de viziune și strategie în ceea ce privește dezvoltarea serviciilor medicale. Președintele executiv al PSD Constanța trebuie să-și asume starea de fapt, prin demisia din funcția de președinte interimar al CJC odată cu numirea noului manager Cătălin Grasa”, susține secretarul general al Filialei Constanța a Partidului Național Liberal.

Pe de altă parte, acesta este de părere că, social-democrații aflați la conducerea Consiliului Județean Constanța trebuie să facă cunoscute constănțenilor criteriile de selecție a lui Cătălin Grasa în funcția de manager, dacă au fost și alte nominalizări și care sunt acestea. „De asemenea, trebuie să aflăm care sunt indicatorii de management stabiliți și asumați în momentul în care a fost făcută numirea. Lipsa de transparență în gestionarea problemelor Spitalului Județean Constanța nu trebuie tolerată. În același timp, doresc să mulțumesc medicilor, personalului medical și personalului non medical care fac toate eforturile, în condiții foarte dificile, pentru a asigura serviciul medical permanet pentru cetățeni. Este păcat că efortul lor este umbrit de astfel de situații”, a subliniat secretarul general al PNL Constanța, Septimiu Bourceanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PAI UNDE SA SE MAI FI GASIT O ASA SLUGA UUUUNDE.LAS CA II OK ASA O DAT SI O DAT II VA IESI PE NAS SI DE CE NU POATE IL URMEAZA SI PE CAPATINA SA FIE OK.
0
0
VAI SI VAI SEPTIMIULE AI FOST CU NOI LA LIPITUL AFISELOR DIN CAMPANIE.MA MAI TI MINTE DRAGULE
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367