REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Septimiu BOURCEANU, REACȚIE după acuzația de FRAUDĂ: De ce sunt eu ȚINTA?

Septimiu BOURCEANU, REACȚIE după acuzația de FRAUDĂ: De ce sunt eu ȚINTA?

Replica API 26 septembrie 2021 | 00:05 3566

Un mesaj dat în dimineața aceasta a declanșat și primele acuzații de fraudă la vot la Congresul PNL. La câteva ore distanță Sorin Bourceanu a reacționat și spunee că totul este o manevră a adversarilor politici.

„Se iese ușor din cabine, în grupuri compacte, cu buletinul deschis o treime. După ce ați încercuit Cîțu și îl arătati ușor către Septimiu”, este mesajul care a circulat în spațiul public.

Liderul PNL, Organizația municipală, a lămurit situațiaa și spune că ”acuzația este ridicolă” și a fost transformat ”într-o țintă” pentru că fost asumat și nu s-a ferit să spună lucruri care au deranjat.

Organizația Județeană PNL Constanța s-a comportat exemplar în această campanie electorală interna care a precedat congresul de astăzi.

Eu și colegii mei am reușit să fim echidistanți, am respectat punct cu punct statutul partidului și am acordat șanse egale ambilor candidați.

Tocmai de aceea consider că acuzația care mi se aduce este ridicolă și are ca scop demobilizarea celorlalte organizații și redirecționarea votului către un anume candidat. De ce sunt eu ținta? Pentru că am avut o poziție asumată și nu m-am ferit să spun lucruri care au deranjat”, spus Bourceanu.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa afacerile si combinatiile! Nu mai tine in brate afaceri de la care mananci. Las-o moale
0
1
pentru ca esti
3
1
Pt ca nu esti gay ca ceilalti
5
2
Bourceanu se face da ras pentru ca atata poate.
15
3
La putere!
10
2
Niste borfasi cica sunt cei care ne reprezinta.
15
2
Boureanu, sa ne spui cum ai numit-o pe sora amantei tale de la Techirghiol, directoare la DGASPC.
27
2
Ati "ajutat" partidul sa ajunga la cele 15 % de acum cativa ani. Dragilor ati avut janghina de presedinte, aproape toti europarlamentarii si tot guvernul, ati controlat toti membri de partid prezenti la Congres si ORBAN tot a luat aproape 2000 de voturi. Asta spune multe despre ce sinau dorit oamenii si ce s-a dat directiva de la Cotroceni. Mare pacat pentru un partid politic cu istoria sa. O sa va readuc aminte aceste mesaje de asa zis "castig" la urmatoarele alegeri cand o sa luati maxim 15%.
24
3
Retardatul asta de boulean MARE ORBANIST! incearca sa se scoata la Catu. Un jeg care la sustinut pe Orban permanent in Constanta. El si Bola doi penali retardati. Bourceanu si Bola la puskarie!
26
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218