REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Șerban Nicolae a sunat-o pe Corina Crețu: 'Aș vrea să-i cer să se delimiteze de această ticăloșie. Se solicită o lovitură de stat României'

Șerban Nicolae a sunat-o pe Corina Crețu: 'Aș vrea să-i cer să se delimiteze de această ticăloșie. Se solicită o lovitură de stat României'

Replica API 13 noiembrie 2018 | 00:00 208

Senatorul PSD Șerban Nicolae susține că a sunat-o pe Corina Crețu, menționând că intenționează să îi solicite să se delimiteze de deciziile din Parlamentul European care vizează România. Parlamentarul susține că ce i se cere țării prin recomandările MCV reprezintă o lovitură de stat, potrivit stiripesurse.ro

"Am sunat-o pe Corina Crețu, nu mi-a răspuns (..) As vrea sa-i cer sa se delimiteze de aceasta ticalosie facuta de colegii domniei sale. Ce spunea Timmermans, cu o ticalosie greu de inteles, este că guvernul si parlamentul ar trebui sa se subordoneze Comisiei Europene si ca in general trebuie sa urmam niste recomandari. (..) Vom analiza si noi cu mare atentie aceste documente. La prima vedere, practic se solicita Romaniei o lovitura de stat, se transmit ordine CSM sa faca urgent niste numiri interimare, Parlamentului sa opreasca orice procedura de legiferare, Guvernului sa suspende procedurile Parlamentului. Nimic din ce au spus nu are utilitate. Nu ai cum sa aplici ceva din ce au spus", a declarat Serban Nicolae, la Antena 3.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Incompetentii din PSD au generat astfel de situatie. Habar n-au sa prezinte ce vor sa faca. Sau daca au, sunt corupti inca de pe vremea comunismului. Specialisti in prostie si spaga.
3
0
Nu prostul suntem o natie in capul tau de Dragnea, Mazare, Nicusor, Stroe, si multe dancile
4
0
si daca astea ne cereau sa ne spazuram dupa prostii de mai jos ar fi trebuit sa o facem Asta nu mai este nici macar pozitia ghiocel,asta este pozitia de cacat,ca marea majoritate a romanilor este lasa, fricoasa si curva nimic nou sub soare de aceia isi bat toti joc de noi. Oare suntem chiar o natie numai de Macovei,Preda,Muresan,Valean,Orban Gorghiu,Prisca?
1
4
Asta e o conserva ruseasca care ne vrea afara din U.E. Zici ca reprezinta interesele Moscovei la Bucuresti.
4
1
Chiar toate maimutele retardate au ajuns sa conduca tara asta?!
6
1
Sa ii ei lui groful tirbusonul
1
7
Incredibil! Cat tupeu, infatuare si aroganta are GROFUL asta !! Ce sa mai analizezi, nu iti este clar ??!! Cine te crezi ?!.. Auzi: LOVITURA DE STAT !?
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614