REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Șerban Nicolae, atac exploziv la adresa Comisiei Europene: România va face același lucru ca Ungaria

Șerban Nicolae, atac exploziv la adresa Comisiei Europene: România va face același lucru ca Ungaria

Replica API 14 noiembrie 2018 | 00:24 462

Șerban Nicolae

Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, susține că rezoluția PE și raportul MCV nu fac decât să umilească România și anunță că este posibil să adoptăm o poziție similară cu cea a Ungariei, adică să nu recunoaștem criticile aduse. Pentru Ungaria, în final, această atitudine a dus la activarea articolului 7.

”Vom face cam ceea ce a făcut și Ungaria cu această Rezoluție. Cea mai rușinoasă Comisie Europeană vine cu o astfel de rezoluție, este o Comisie marcată de ”sciatică” politică și tratează România într-o cheie pur politicianistă. Din păcate, România este în situația de a fi umilită, asta în condițiile în care Marea Britanie iese din UE, iar în tot mai multe state euroscepticismul este în creștere.

Gândirea unor procurori ceaușiști din ultimii ani nu este compatibilă cu valorile europene, dar totuși uite că în această situație am ajuns.

Dacă ar fi ajutat cu ceva rapoartele MCV, ar fi făcut-o până acum. Noi avem de 11 ani raportul MCV și totuși ne găsim în situația de a avea protocoale secrete, de a avea abuzuri în justiție”, a declarat Șerban Nicolae, la Antena 3.

sursa: stiripesirse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne vedem la urne.Restul e folklor!
0
0
Ptiu! Pieri drace.
0
1
sugeti pula la toti constantenii
1
3
muistii de pesedei vor afara din uniune ca pe astia nu pot sa-i minta ca pe oltenii lor. Simt sabia la gat. Si iar au pus lingaii de cururi pesediste, ca unu, la treaba. Muie cu cacat postacilor pesedei, muie dragnea, muie pesede !!!
7
3
Vai de mama de roman de-a ajuns un asa gunoi, caratorul de mapa al lui Iliescu, soferul de casa al penalului catalin voicu, asta si alte codarle ca nicolicea, ciordache, radulescu mitraliera sau karikatura de codrin stefanescu..ASTIA AU AJUNS SA FIE MODEL PENTRU ROMANIA! Ca rau am mai ajuns sa suportam o asa mizerie de politica PSD-ista!
8
5
Farseorule, tarile de la Vishegrad au o reticenta fata de migratie,ele se dezvolta economic si social.Nu avem nimic comun ce ele.
4
1
Dan, tu nu poti fi numit decat doar asa un cacat desradacinat, aici nu este vorba de ce vrea unul sau altul din Europa ci despre ce vrea Romania ,sa fim in continuare sclavi sau mai avem ceva demnitate ramasa in noi !Cum poti accepta ca astia sa-ti dicteze ce legi sa suprimi ,legi trecute de cateva ori prin CCR ,ti-l-au impus pe Basescu dupa referendum i-au dat prostanacului Ponta lista rusinii cu 12 impuneri.acum 10 impuneri in plus prin MCV ,auzi sa nu-l destitui pe Lazar cromoplatin , sa tii cont de avizul CSM dar la Kovesi nu ,sa demiti si sa alegi o alta inspectie judiciara,samd
5
7
Tin sa-i amintesc acestui gunoi ,numit serban derbedeu nicolae ,ca el nu este Romania.El poate vorbi,daca doreste, in numele ma-si,a lui ta-su sau al nevesti-si.
12
7
Retardatul asta de unde a mai aparut?
12
7
Ce doctrina ,PNL, PSD ,ALDE, ETC ,si in dicursurile lor specifica clar ,,,,,interesul de partid si de grup,,,,si nu interesul national al ROMANILOR.
12
2
Zici tu ?! Grofule! Sa-ti fie rusine!
14
6
Sa le iau familia in pula pe cei enumerati de tine .muie kwj...o meriti sa iti ejaculez pe moaca aia de neamt fascist
11
6
decat v-ati da cu firma in cap injurand PSD ul, mai bine spuneti-va parerea despre neamurile lui Bastus alde KWI ,Macovei ,Muresan, Preda Alina Gorghiu Augustin Cromoplatin, Kovesi si alti tradatori slugi la inalta Poarta a Comisiei Europene
12
12
sunt postaci angajati de partid ,vrajala comunista
12
10
Afara din UE??? Vreti sa vizitati ,,ieuropa,, cu vize??? E mai bine acasa la bai si la namol,la straja si la brasov cu gratare cu carnati.Hai ca avem o tara mandra si plina de gunoaie.Merita vazuta de turisti romani.
10
8
Stati capra acum. Traiasca VICTOR ORBAN.
8
11
Afara fin UE la fel ca britanicii. Nu sintem colonia nimanui
11
15
...asta are impesia ca se joaca cu destinul nostru pana se incinge dinou mamaliga si apoi o vedea ei daca apuca sa mai fuga daca mai au unde....
16
10
vine decembrie, rece ca glontu
16
6
psdl ne vrea afara din ue
16
10
Dati-le ma flit ca nu suntem slugile lor.Muie!
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102