REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Șerban Nicolae cere remaniere mai largă în PSD și restructurarea Guvernului după europarlamentare

Șerban Nicolae cere remaniere mai largă în PSD și restructurarea Guvernului după europarlamentare

Replica API 3 mai 2019 | 00:00 146

Liderul senatorilor PSD, Șerban Nicolae, a declarat vineri că este nevoie de modificări „ceva mai ample şi în compoziţia echipei guvernamentale şi în structura Guvernului” după europarlamentare, în contextul în care momentan PSD a stabilit să schimbe doar 3 miniștri.

Context: Premierul Viorica Dăncilă nu vrea restructurare și spune că este puțin probabil să-și schimbe opinia. Restructurarea Guvernului nu se poate realiza dacă premierului nu solicită acest lucru Parlamentului.

„Din punctul meu de vedere, este necesară o discuţie despre remanierea guvernamentală după alegerile europarlamentare, tocmai pentru că noi nu parazităm alegerile şi votul pe care îl dau cetăţenii cu teme secundare sau de interes particular, dar cred că ar fi nevoie de o restructurare a Guvernului, nu pentru că ar trebui să verificăm majoritatea deja existentă şi verificată în Parlament, ci pentru eficientizarea activităţii guvernamentale.

La acest moment, e nevoie de modificări ceva mai ample şi în compoziţia echipei guvernamentale şi în structura Guvernului. Dar asta voi discuta în faţa colegilor mei la Comitetul Executiv al PSD.

Faptul că doamna prim-ministru are o opţiune proprie în această privinţă nu înseamnă că e exclusă oricare dintre variante", a spus Șerban Nicolae, potrivit Agerpres.

Sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Are dreptate, dupa alegeri se va restructura. Va fi un guvern fara PSD. Doamne ajuta sa plece incompetentii de la care asteptam macar un minim de cunostinte economice.
0
0
Soferachele balos, un vomitiv 100% natural.
0
0
Pe linia 1. Mars si adu masina la scara Lutule, brelocule, maimutoiule.
3
0
Pleaca acasa
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218