REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șerban Nicolae demisionează din PSD

Șerban Nicolae demisionează din PSD

Replica API 22 octombrie 2020 | 00:00 1643

Senatorul Șerban Nicolae a decis să demisioneze din PSD, după ce nu a fost trecut pe listă la alegerile parlamentare. Șerban Nicolae susține că el ar fi trebuit să fie recompensat pentru ceea ce a făcut în calitatea sa de parlamentare, iar eliminarea sa este ca și cum România l-ar fi scos pe Gheorghe Hagi din echipă, la cererea adversarilor.

”Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă.

Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele. ”, spune Șerban Nicolae, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce fata de excroc are. La fel ca Brailoiu, ca doar sunt prieteni
1
0
Pacat! Serban era printre putinii care chiar s-au luptat cu vanzatorii de tara si cu sustinatorii multinationalelor din tara asta
1
5
DISPARI MIZERABILE .
6
2
ati uitat ca toti PDL-istii s-au facut PNL-isti si acum ii votati ca prostii cu doua maini!!! sau ca johanus era sustinul de USL ca prim ministru cand au vrut sa-l suspende pe basau!! campania muie psd si-a atins scopul !!!
3
6
Cum puteti sa spuneti ca Serban Nicolae nu a facut nimic cat timp a fost senator ma?,sa nu uitati ca si cu ajutorul votului sau a scapat C.P.Tariceanu de puscarie,asa ca dute la Tariceanu ma Nicolae poate te angajeaza ala ca sofer personal.
8
1
Ce ai facut jegule pentru tara ,pentru ce ai facut tu trebuesti recompensat cu puscarie pe viata, nu te-ai ridicat niciodata nai sus de sofer.La puscarie cu tine sau in bratele lui Ponta 0,4%
10
2
eu zic sa incerci fosta ta meserie, aceia de sofer, poate te descurci mai bine. Legat de prestatia ta- daca taceai , filosof ramaneai
10
2
Aaaa...pleci tu mare somitate si ne lasi..de izbeliste? hai nu fi! termina, ca nu putem pierde o asa valoare maro si mirositoare ca tine din parlament..ce ne facem? pai, pt inceput o sa respiram mai bine si aer mai curat!
11
2
Sa ii beliti salamul de piele lui serban
5
14
S-a suparat soferachele balos pe partid?
12
2
O sa fie pe listele "altui partid" pentru ca asa e la comunisti,mai.
7
2
hai lasa ne mitraliera . esti jenant sa te compari cu un fotbalist . ori esti dottore , ori esti un scamator . panarama platita cu bani grei de popor ani de zile . la munca pe romaneste , do brace pe poloneza , do rabote pe rusa si bulgara . pe aste le intelegi ca in rest afoneala pe limbi vestice .
7
2
O sa fie pe listele altui partid. Ca asa e in politica
10
2
din cacat in cacatel ! Muie !!!
14
4
a zis ca se baga pe uber sau la taxi pelicanu pe centru vechi, si asa a fost sofer inainte
15
3
NASPA , CAND TE CREZI DUMNEZEU SI TE TREZESTI LA REALITATE .
17
4

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108