REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Şerban Nicolae e de acord cu un candidat comun PSD-ALDE, dar să fie nominalizat de la PSD

Şerban Nicolae e de acord cu un candidat comun PSD-ALDE, dar să fie nominalizat de la PSD

Replica API 27 iunie 2019 | 01:20 471

Liderul grupului social-democrat din Senat, Şerban Nicolae, a declarat că este de acord cu un candidat comun PSD - PRO România - ALDE la prezidenţiale, dar acea persoană să fie propusă de PSD.

"Sunt de acord să avem un candidat comun susţinut de PRO România şi ALDE, dar să fie un candidat PSD. Mi se pare absolut firesc ca un partid de talia PSD şi cu o rezervă atât de mare de oameni de valoare să vină cu propunerea de candidat, iar ALDE şi PRO România să îl susţină. Cu atât mai bine şi cu alte partide. Eu cred că de data asta poate avem o şansă să avem un candidat de stânga autentic, ci nu mai mulţi candidaţi de stânga, dintre care unii se pretind de dreapta, care în general în viaţa privată nu fac doi lei", a afirmat Şerban Nicolae miercuri la Senat.

El a explicat că iniţial nu ar fi vrut să candideze la funcţia de preşedinte al PSD, dar după cele întâmplate recent a decis că este necesară intrarea sa în competiţie.

"Tot ceea ce întâmplă în ultima perioadă m-a făcut să cred că este nevoie să intru şi în această competiţie. Într-o primă judecată nu am vrut să candidez şi la funcţia de preşedinte al PSD şi la nominalizarea din partea partidului pentru alegerile prezidenţiale, considerând că, în mod firesc, dacă partidul decide să fiu candidatul pentru prezidenţiale, întregul partid mă susţine. De altfel, pe cei trei predecesori ai mei nu i-a ajutat. Nici Adrian Năstase, nici Mircea Geoană, nici Victor Ponta nu au avut niciun beneficiu din postura de candidaţi", a adăugat Şerban Nicolae, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai votez psd!nu ai pe cine in acest partid.toti o apa si un pamant pusi pe capatuiala si care lupta pentru interesul lor personal.sper sa traiti mai multe vieti!
4
0
Si bineanteles ca fituica psdista,,Replica" nu lasa loc de comentarii nici la felix stroe, tit brailoiu sau fagadau. Prin urmare profitam si le transmitem multa...multa...Mu1e la toti si la PSD in mod special care, zilele astea, a votat alte PENSII SPECIALE si pentru primari, viceprimari si presedinti de CJ. La toti astia care le mana oile la usa sa-i voteze pe ei lupi imbracati in strai de oaie. Asa a inteles PSD sa se comporte dupa avertismentul Romanilor din 26 Mai. Tot Hotie si bataie de joc!!! Romanii nu uita, si la urmatoarele alegeri PSD o sa aibe soarta lui ALDEtariceanu!
6
0
ce buze are nevasta ta . mulate pe pula ! sa - ti traiasca !
0
4
Muie tie si mentorului tau felix stroe ! Cu mult cacat !!!
4
1
Ei tot mai cred in candidatul minune. Vise. De la PSD nimeni nu va deranja alegerile. Oricum PSD e un partid rupt de realitatile societatii. Partid de baroni.
8
1
Ptr ca este fost Sofer
12
1
Dar de ce l-ar intreba cineva?
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369