REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Șerban Nicolae: Nu voi părăsi PSD și nu critic conducerea partidului

Șerban Nicolae: Nu voi părăsi PSD și nu critic conducerea partidului

Replica API 13 mai 2017 | 00:00 483

Senatorul social-democrat Șerban Nicolae a declarat vineri, pentru agerpres.ro, că nu va părăsi PSD și nu va critica organele de conducere, chiar dacă, în opinia sa, sancțiunile pe care le-a primit au fost nedrepte.

El a adăugat că nu a afirmat niciodată că a fost vorba "de o execuție" în ceea ce îl privește, ci doar că nu se consideră vinovat.

"Am văzut o serie de preocupări legate de lucruri pe care nu le-am spus niciodată sau pe care nu le-am făcut niciodată, după decizia Comitetului Executiv de miercuri în ceea ce mă privește. Mai precis, nu am spus niciodată că a fost o execuție, nu l-am criticat pe Liviu Dragnea și cu atât mai puțin nu am criticat PSD. De altfel, nici nu pot să critic vreodată partidul, pentru că asta ar fi o inepție. Eu am spus că nu mă consider vinovat și că nu trebuia să fiu sancționat. Pentru mine este o sancțiune, dar faptul că este una nedreaptă nu-mi produce vreo supărare pe partid sau pe organele sale de conducere. Îi asigur pe toți că nici nu am să mă schimb și nici n-am să părăsesc partidul al cărui membru fondator sunt și că, în general, sunt pregătit să fac față oricărei provocări din viața politică", a afirmat senatorul social-democrat.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, vineri, că nu se așteaptă la o plecare a senatorului Șerban Nicolae din partid, în ciuda poziției pe care acesta a avut-o după înlocuirea de la conducerea Comisiei juridice și a grupului parlamentar social-democrat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa dispari tu, ma boule
0
1
labagiule , daca nu primeai casa de la ceausescu , dormeai pe plaja la vadu ! jegosule , mai curve decat ma-ta nu sunt nicaieri , intreaba filipinezii care au trecut prin constanta .
1
1
Ai dat-o in bara pupincuristule. Nu stiai parca cu ce curve ca si tine ai de a face. Bine ti-au facut. La puscarie sa studiezi problema mai bine.
2
1
Inca nu te-ai ascuns,la pirnaie?Dar sa-l iei si PE dragnea,cu tine si sa VA luati vaselina cu voi,javrelor
2
1
Un slugoi balos.
8
0
PANA UNDE POATE DUCE NESIMTIREA???
5
1
Nici sofer la Voicu nu esti bun!!!
7
1
se vede lipsa de cultura si labagismul democratic al dejectiilor umane.Comenteaza toate scursurile societatii...
1
11
Un nimeni, plin de tupeu ca toti PSD-istii...
7
2
Dute la puscarie,vierme,CA acolo Iti este locul,dar ia-l si PE sarpele de Dragnea cu tine CA vrea sa DEA 1leu PE kg de Lina la crescatorii de oi,javra,nenorocitul,cind deschide gura sa spuna ceva ,numai venin scoate PE gura,numai in bataie de joc,say rida de popor,condamnatul,sa-i DEA 1 leu lu Bombonica,vagaboanda,nu la popor,
7
2
dute mah odata sa scape lumea de tine ca ai kkt in loc de creier prostane
10
1
pai unde sa pleci ma derbedeule?eventual sa te angajezi ca sectorist,ca fatau de prost ai.
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218