REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şerban Nicolae, parlamentar PSD:

Şerban Nicolae, parlamentar PSD:

Replica API 2 martie 2019 | 00:00 481

"Observ că sluga securiștilor, Băsescu Traian s-a adunat de pe sub mese, s-a ridicat în genunchi și, clătinându-se, s-a băgat și el în seamă pe subiect. În timpul crizei din 2010, rezerva de aur a țării a stat pe rafturi la Londra, România a plătit chirie pentru asta, iar Băsescu și Boc au tăiat salarii, au închis spitale și au mărit TVA"

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basescu si o parte din gashca PD au distrus Romania iremediabil,romanii si-au luat lumea in cap,industria ,flota ,etc au fost vandu-te occidentalilor pe nimic,iar acest derbedeu ce este protejat din exterior pt jaful facut este inca in libertate.Puscariile sunt pline de romani nevinovati in timp ce strainii devalizeaza Romania.Pt prima oara vad o parte a clasei politice ce lupta pt interesul romanilor,incercand sa redea Romania romanilor Felicitari dle Serban
1
8
Vaca serban cu guse de pelican
8
0
are dreptate serban
2
8
Exact ce spuneam, inca o javra care injura, pardon latra fara sa spuna nimic concret!
4
3
Ce "impotanta " are daca iei si tu muie cu pesedistii tai, s-o sugi sclavule!
5
1
serbanica frumosule tu raspunde mi la sms uri sa nu ma apuc sa zic tuturor cand faceam dragoste la malibu hotel in jacuzii doar noi doi si o sticla de sampanie te pup jos frumosule
9
0
Ma serbane, trece si trage masina sclavule, lutule
13
1
Se pare ca va deranjeaza adevarul, ce impotanta are daca a fost sofer sau femeie de servici. Decat cameleoni cu carte mai bine din astia!!! Comentati ce a spus nu altceva ca sunteti doar caini care latrati de dupa garduri. ATAT.
3
21
mai jigodie, fost sofer- si dupa cum te-ai prezentat pana acum, tind sa cred ca si carnetul de sofer l-ai cumparat. Cum iti permiti tu, un neica nimeni, o nulitate practic, sa faci astfel de comentarii la adresa dlui Basescu- nici intr-un secol nu va puteti ridica la calibrul dansului- si apoi, terminati opdata cu acele taieri de salarii si pensii, temporare- voi acum le-ati taiat mult mai drastic si pe durata nedetereminate- poate voi va adresati prostilor- da cei ce va sustin fara a intelege marsaviile voastre- poate inghit, dar voi sunteti jigodismul, cretinismul, nesimtirea intruchipata.
18
4
din cauza unor pielea pulii ca asta o ducem noi rau ! muie serban cu cacat ! Muie dragnea vitamina d, muie pesede !!!
22
2
Soferachele balos.
22
2
depozit de kkt ce esti
17
2
...ortii matii de diform .sofer de infractor.sac cu rahat..
29
3
Vorbeste de sluga securistilor ,Basescu,dar el nu se vede ca este sluga lui Dragnea.In tot cazul limbajul asta este tipic un limbaj de bolsevic.Asa vorbeau comunistii prin anii '46-'50 despre partidele de opozitie si reprezentantii lor.Credeti-ma ca am trait vremurile alea.Domnilor este goasa cu partidul asta si cu Dragnea.Nu glumesc.Astia unt urmasii comunistilor din esalonul II PCR,asasinii lui Ceausescu care au scos din nou capul.Sunt rai,flamanzi ,lacomi si agresivi.Sictir PSD !
28
4
Rupt de realitatea de azi. Adica incompetent nenea serban asta.
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218