REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Serbare Câmpenească la Năvodari: au participat și cetățeni ai Republicii Moldova

Serbare Câmpenească la Năvodari: au participat și cetățeni ai Republicii Moldova

Replica API 2 mai 2018 | 00:00 243

Și în acest an, locuitorii orașului Năvodari au ieșit pentru a petrece 1 Mai Muncitoresc la serbarea câmpenească organizată în Tabăra Năvodari. Începând cu ora 11:00, năvodărenii au început să vină pentru a petrece la fel ca în anii anteriori. Unii au venit cu pături sau cu rogojini, ca la iarbă verde, alții s-au așezat direct la mese.

Pe lângă tradiționalii mici și bere, puse la dispoziție de organizatori, cei prezenți au avut parte și de momente artistice susținute de artiști precum Julia Jianu, Aurel Moga și Alin Oprea (ex Talisman), dar și invitați din Bulgaria, invitați pentru a prezenta momente de folclor, cântece și dansuri. Prin urmare, dacă a fost rost de mâncare, băutură și muzică, nu a durat prea mult și lumea a început să danseze, pentru ca tacâmul să fie complet.

Și a mai fost ceva. La Serbarea Câmpenească a sosit și un autocar cu cetățeni unioniști ai Republicii Moldova, sosiți pe litoral pentru a strânge un milion de semnături de la sisținătorii unirii Basarabiei cu România.

Evenimentul a fost organizat de Sindicatul Funcționarilor Publici și Contractualilor din județul Constanța, Sindicatul Lucrătorilor din Primăria Năvodari și Serviciile Publice, împreună cu Sindicatul Lucrătorilor de pe Platforma Industrială Midia Năvodari.

Daniel ALBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe vremea mea va dadeam multe acum nu se dau.....ca astia nu stiu sa fure ca mine
0
0
voi beti o bere si mancati un mic, ca baietii iau voturi si construiesc vile frumoase
7
0
In data de 31 aprilie am oferit din partea mea, in Piata mare din Navodari, cate 5 mici, o ceafa porc si 2 sticle bere pt fiecare persoana. Votati-ma consilier independent la urmatoarele alegeri, ca anul viitor va voi oferi mai multe produse, pe datele de 31 febr si 1 aprilie.
0
2
Saracie mare la Navodari.sa bateau oamenii ptr un mic si o bere ca la Rovine.rusinica....
5
0
mici, bere la pet de 2l si talisman, o combinatie de zece pentru amarasteni
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218