REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SERIA 'BOILOR' continuă la Constanța: cu mașina DIRECT pe DIG!

SERIA 'BOILOR' continuă la Constanța: cu mașina DIRECT pe DIG!

Replica API 25 ianuarie 2020 | 18:04 352

Constănțenii încep să devină din ce în ce mai lejeri, asftel încât, nici atunci când ies la plimbare pe plajă nu își pot lăsa mașinile acasă. Un astfel de caz a fost surprins în cursul zilei de sâmbătă, 25 ianuarie, când un constănțean a mers cu mașina până pe unul din digurile de la malul mării.

Sursa foto: Parchez ca un bou

Imaginile au fost postate de un trecător pe un grup de socializare unde constănțenii nu păreau deloc solidari cu cel care a ajuns cu mașina pe dig, ci îi reaminteau chiar ce sancțiuni va primi pentru fapta făcută. În momentul de față nu există informații dacă șoferul a fost sancționat sau nu de către oamenii legii.

Ce trebuie să știți este faptul că Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral interzice circulația sau staționarea vehiculelor pe plajă. Legea prevede că pe plajele litoralului românesc, utilizate în scop turistic, se interzice accesul, circulația sau staționarea vehiculelor, cu excepția celor care asigură interventii operative și a utilajelor de întreținere a plajelor.

Amenda pentru încălcarea acestei legi este cuprinsă între 10.000 si 20.000 de lei.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
indubitabil ai dreptate, el da o muie mamelor frustratilor alora care stiga pe aici prostan cu opel!!!
1
2
opel, cum sa ai opel, tre sa fi ultimu sa ai opel
2
4
A venit si bizonul cu Opel la malul marii sa dea o muie romantica in masina ! Ce aveti cu Bibicu ???
2
4
Putin mai la sud fata de acest dig este o plaja imprejmuita ilegal, daca incerci sa intri esti atacat de cainii celor care ocupa abuziv plaja si nu se mai sesizeaza nimeni.
8
3
Dar cei cu Neversea de ce intra cu tirurile pe plaja daca legea le interzice ?Pentru ei legea nu este obligatorie ?Apropo cine ii pleteste pe paznici aia cu locul caldut la bariera de pe plaja ?Ce pazesc oamenii aia asa de valoros ca sa merite banii ?
12
2
Mai idiotilor. Digul din imagine este deschis circulatiei. Pe acolo se tracteaza ambarcatiunile. Iar cretineii de jos care tot au comentat. Sunteti gaini rau.
12
2
prsotan sarac cu opel.si.a pus gaz de12 lei,si.a luat o punga de seminte si s.a dus ca bouarul pe dig.Atita il duce mintea.
4
8
Prostan cu opel
4
9
Prostan cu opel
4
9
invidiosilor!
5
4
Masina confiscata si incendiata in fata propietarului.
5
12
S-a ajuns , ca o plimbare simpla , fara masina si cu telefon in mana , sa fie o virtute sociala . Penibil.
16
1
Prostan cu Opel
6
9
Acel dig de care spuneti este circulabil, iar in dreapta masinii respective se vede un inceput de rampa de lansare ambarcatiuni. Se ajunge la acest dig fix de pe strada, iar accesul este liber.
19
1
Celor care ingradesc libertatea de miscare a oamenilor. Sa le dea Dumnezeu cancer odraslelor de securisti.
11
20
PROSTAN CU OPEL.....CE SA MAI ZICI....
11
13
Ce nenorocit domnule, haideti sa il batem cu pietre si sa il amendam cu 1000..00.. Lei, vai ce a facut, putoarea de om! Stri de cacat by replica.
18
13
Nu e bou cum ziceti. E tupeist. Stie ce face si il doare in cucuruku de legi si de noi astialalti. E mare si tare si i se cuvine orice , asa i se pare.
9
13
Imaginea este din eforie sud ruina sefa a statiunilor de pe intreg mapamondul asta ar fi ultima problema ca parcheaza masina pe "dig" dig facut cu foarte multi ani in urma si era cap de afis si atractie turistica acum este rupt in doua si ar trebuii semnalizat pericol de accidentarii pentru cei ce se plimba dar inca nu sa gasit un baiat destept sa isi rupa ceva pe acolo si sa ii actioneze in instanta sa le ceara ceva daune ca poate asa mai reabiliteaza si abdl ceva ca in rest stiu doar sa incaseze....
13
3
Masina e a unui zdreanta de om medic la saj Constanta pe nume Balanescu Eduard un terchea berchea colegul de banca a lui Badescu alta zdreanta
9
5
Bine ca nu sunt si vaci !
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218