REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SEROPOZITIVUL care a ARUNCAT cu SÂNGE infestat într-un POLIȚIST, URMĂRIT în TRAFIC!

SEROPOZITIVUL care a ARUNCAT cu SÂNGE infestat într-un POLIȚIST, URMĂRIT în TRAFIC!

Replica API 26 iunie 2020 | 23:55 9529

Bărbatul care a aruncat cu sânge pe un polițist, cu scopul de a-l infecta cu HIV, a fost condamnat la 1 an și 2 luni cu suspendare pentru pentru ultraj, dar și pentru tentativă la infracțiunea de transmitere a sindromului imunodeficitar dobândit. Însă, ulterior, acesta a fost depistat de către oamenii legii în trafic și somat să se oprească, dar a ales să mărească viteza, astfel că s-a lăsat cu urmăriri. A fost blocat la intrare în Stupina, constatându-se astfel, că nu avea permis de conducere. Acum a fost condamnat în prezentul dosar, dar i s-a revocat și suspendarea din primul, fiind introdus în penitenciar.

foto: arhivă

”Polițiști din cadrul Postului de Poliție Poarta Albă, la data de 24 iunie a.c., au depistat un bărbat, de 32 de ani, pe numele căruia Judecătoria Hârșova a emis un mandat de executare a pedepsei de 1 an și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Acesta a fost condamnat pe 4.06.2020 pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Decizia a rămas definitivă prin neapelare. Mai exact, acesta, la data de 4.09.2019, în jurul orelor 14.30, a fost depistat conducând pe DN 2A, între Constanța și Stupina, autoturismul Daewoo Tico, de culoare gri, având permisul de conducere suspendat. După ce a observat autospeciala de poliție, inculpatul a mărit viteza și a continuat deplasarea cu scopul de a se sustrage controlului. Inculpatul a fost urmărit până în localitatea Stupina,acolo unde a fost blocat și convins, astfel, să oprească. În urma activităților desfășurate de lucrătorii Postului de Poliție s-a stabilit faptul că inculpatul a achiziționat autoturismul fără a încheia actele de vânzare – cumpărare.

CAMPION la INFRACȚIUNI RUTIERE

De asemenea, s-a stabilit că are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, deoarece la datele de 27.06.2018, 15.04.2019, 05.08.2019 și 01.09.2019 a avut abateri la regimul rutier.

A aruncat cu sânge pe un polițist

Amintim că, pe 18 aprilie 2018, când Ionel Nicușor s-a prezentat, în vederea audierii sale în calitate de persoană vătămată în dosarul penal nr. 1751/P/2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, la Postul de Poliție Siliștea. La un moment dat, agentul principal M.S. a observat că individul, așezat pe scaunul din fața biroului, avea în buzunarul vestei cu care era îmbrăcat un telefon mobil cu camera video orientată către înainte, cu care părea că filmează. Lucrătorul de poliție i-a atras atenția că nu are dreptul să filmeze, după care i-a solicitat să pună telefonul pe birou, urmând să și-l recupereze la finalizarea activității de audiere. Suspectul a refuzat să se conformeze. În continuare, polițistul s-a dezbrăcat de geaca de piele cu care era îmbrăcat și s-a îndreptat către cuierul amplasat în spatele ușii de acces în birou. Pentru a-și agăța geaca în cuier, acesta a împins ușa fără a o închide total. În momentele imediat următoare, Ionel, speriat, probabil, de gestul închiderii ușii, a luat dintr-un suport aflat pe birou un creion metalic cu vârful din metal cu care și-a aplicat rapid 2-3 lovituri în antebrațul drept, provocându-și în acest fel o rană deschisă care a sângerat, apoi s-a repezit către omul legii, potrivit rolii.ro, care se afla, oarecum, cu spatele la suspect și l-a lovit de 2-3 ori în spate, în zona umărului drept, după care a frecat vârful creionului mecanic de cămașa uniformei cu care era îmbrăcat lucrătorul de poliție, încercând astfel să-i provoace acestuia o rană deschisă.

Citește și: PREMIERĂ la CONSTANȚA: condamnat pentru infracțiunea de transmitere a VIRUSLUI HIV!

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
judecator de 2 bani. Asta e pericol public, la fel si judecatorul.
7
0
un golan a murdarit si infectat cu sange un politist, adica a facut ultraj; pedeapsa este 1an si 2luni cu suspendare! bravo hoti de procurori! o batrana care vinde 3legaturi de ceapa ii luati toata pensia ca amenda!
16
0
infestarea are legatura cu insectele si cu parazitii de orice fel, aici e vorba de infectie.
9
2
sub paza cateva luni apoi la puscarie , alfel nu i trece !
9
1
Pai a mai fost unul in Cta acum multi ani care l-a impins si injurat pe un judecator si a fost condamnat cu executare direct, desi nu avea si alte infractiuni.
7
1
Astia sunt judecatori? Daca li s-ar fi intimplat lor asa ceva ce hotarire ar fi dat?
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102