REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Şerpi pe plaja Modern din Constanţa. VIDEO

Şerpi pe plaja Modern din Constanţa. VIDEO

Replica API 8 august 2018 | 01:55 723

Constănţenii care s-au aflat pe plaja Modern în cursul zilei de miercuri au reclamat că liniştea le-a fost tulburată de o prezenţă mai puţin obişnuită: şerpi! Oamenii au filmat şerpii, comentând că situaţia ar fi generată de faptul că plaja cu pricina ar fi mai puţin îngrijită.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intr-un an asa numitii turisti cereau unei institutii sa incalzeasca apa la mara ,pt.ca s-a racit.Problema cu musulmanii este serioasa pt.ca religia ii tine captivi din secolul Vll si nu ii lasa sa se modernizeze.Turcii si tatarii provin din muntii Altai si erau la origine budisti.Tinind cu Erdogan turcii din Romania dovedesc ca nu se pot europeniza.
0
0
Frate faceti plaja pe Jupiter , acolo este cald non stop si....nu exista nimic acolo care sa va perturbe . Daca nu intelegeti , ca Marea , este un ecosistem foarte complex .
0
0
Uni mai prostuti sa inteleaga ca in Dobrogea romanii sunt printre ultimii veniti Cand au primit Dobrogea cadou nici nu o vroiau si nici nu stiau ce sa faca cu ea! Acum de regula moldovenii aciuiati pe aici de foame nu mai au loc de cei pe care i-au gasit aici Asa este poporul asta, minunat.
0
0
dar ce facem cu cipanii? ca si ei snt venetici aciuati in locuri care nu le apartin si totusi mai toti sunt in functii de conducere, notari..au ajuns sa ne conduca! sunt ca o molima serpeasca! evident nu pe meritocratie ci pe hotie si nepotism! cu ei ce facem?
5
2
ne scuzati domnu musulman pentru remarca.daca sunteti cumva tatar nu ar trebui sa va simtit jignit.privind in istorie,sunteti un neam de cotropitori venetici pripasiti in Dobrogea.si da,ca ultima solutie inainte sa ajungeti la jaf-pentru ca munca nu v-a placut si nici in prezent nu va place- se incendiau granele cam cum vrea daea sa procedeze acum.cand mai urca muftiul dvs in turn nu uitati sa-i dati omului scara sa coboare sau macar apa si paine.in general veneticii aciuiati in locuri care nu le apartin ar trebui sa tina ciocu mic dar nah tatarii sunt mai nesimtiti de fel si saraci cu duhul.
12
5
toate rahaturile postate de turisti retarzi le puneti pe site, Replica
9
3
Ala e adevaratul sarpe de la Modern!
5
0
Nu confunda tatarii cu turcii bai fraiere. Tatarii vin din Genghis Khan, turcii sunt din Imperiul Otoman, cei care v.au dominat sute de ani ca pe sclavi
6
14
ramanem fara porci.si nu ma refer la cei cu 2 picioare care ''guverneaza''.plus ca ''daea''vrea sa dea foc si recoltelor de parca navalesc tatarii.
3
2
Nu sunt veninosi, nu musca, traiesc in apa, sunt foarte rari, daca vezi unul ai noroc in viata
8
4
Speriati de propria umbra, unii se plang de serpi. tantari, capuse si elefanti care le tulbura spatiul privat. Am auzit ca pe Marte nu exista astfel de probleme deci un loc ideal pentru o locuinta noua si loc de distractie. Spatiu cat vrei.
9
3
Sa vedeti voi serparie in Costinesti, pens Sandra pe str Garii nr 4. Serpii de patroni se incolacesc in jurul gaturilor turistilor si ii sugruma pana cand le iau cu japca ultimii banuti, sub dif pretexte. Ba ca folosesc prea mult dusul, ba taxa suplimentara pe aerul conditionat, ba taxa pe pers in plus, sunt niste serpi ff sugatori de bani!
5
2
Retarzi care considers ca nicio Alta vietuitoare nu poate exista.
9
4
Atatia retarzi ... in Marea Neagra sunt serpi este mediul lor natural
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218