REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Serviciul Paşapoarte funcţionează în condiţii mizere: ‘De unde aţi luat scaunele astea? De la gunoi?’

Serviciul Paşapoarte funcţionează în condiţii mizere: ‘De unde aţi luat scaunele astea? De la gunoi?’

Replica API 6 iulie 2018 | 00:00 259

Zilnic, zeci de persoane cu copii aşteaptă la coadă!

Zilnic, zeci de persoane cu copii aşteaptă la coadă!

Imagini insalubre în sediul Serviciului pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor din municipiul Constanţa! Constănţenii s-au revoltat în ceea ce priveşte situaţia actuală din incinta clădirii. Aşteptând să îşi elibereze paşaportul, o constănţeancă a dorit să facă public modul în care este obligată să aştepte, în ce condiţii mizere şi care sunt problemele cu care se confruntă atunci când trebuie să îşi elibereze paşaportul. Scaunele din sala de aşteptare arată dezolant. În plus, există şansa să vă alegeţi şi cu microbi atunci când plecaţi în străinătate, după eliberarea documentului. Sediul este amenajat în incinta Primăriei Constanţa.

“La sediul Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Constanţa, este o mizerie de nedescris. După ce că funcţionează într-un spaţiu la un subsol, plin de mucegai şi prost amenajat, scaunele din aşa-zisa sală de aşteptare sunt de nedescris.

Este o bătaie de joc la adresa cetăţenilor care au nevoie de paşaport şi care plătesc o sumă considerabilă pentru a obţine acest document. Zilnic aşteaptă persoane cu copii care iau contact cu mizeria de aici. Nu vă mai bateţi joc de noi!”, a declarat Daniela S. Un alt constănţean a comentat, referindu-se la acelaşi sediu: „De unde aţi luat scaunele astea? De la gunoi?”.

Reamintim că fostul prefect Ioan Albu a precizat într-o conferinţă de presă organizată la sfârşitul lunii trecute despre mutarea secţiei Permise şi Înmatriculări într-un sediu nou, modern şi care oferă mai mult confort cetăţenilor. “Am reuşit să mutăm Serviciul Permise -Înmatriculări într-un sediu modern”, a declarat prefectul judeţului Constanţa, Ioan Albu.

Însă, situaţia Serviciului pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor rămâne incertă.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar birourile cum arata? Daca doar dotarea salii de asteptare se afla in aceasta situatie, lucrurile se schimba.
0
0
de ce nu mergeti in toate institutiile statului cu care lucreaza populatia ca sa vedeti ca sunt scaune rupte,strambe sau nu exista.Faceti o stire cu subiectul asta.O sa aveti surpize
3
1
au ejaculat pe ele
1
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369