REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Sesizare la 112: Focuri de armă pe strada Alba Iulia din Constanța!

Sesizare la 112: Focuri de armă pe strada Alba Iulia din Constanța!

Replica API 17 martie 2016 | 17:37 297

Scene desprinse, parcă, din filmele de acțiune, pe strada Alba Iulia din Constanța! În cursul zilei de joi, 17 martie a.c., un conflict spontan a izbucnit în dreptul imobilului cu numărul 17, unde se află Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, Secția Drumuri Naționale.

Potrivit primelor informații, în zonă se efectuează lucrări pe carosabil, motiv pentru care șoferul unui autoturism marca Renault Megane s-a enervat, întrucât trebuia să ocolească. Acesta s-a luat la ceartă cu muncitorii, după care a scos un pistol și a tras în plan vertical trei focuri de armă. Se pare că nici o persoană nu a fost rănită, însă oamenii legii au și demarat cercetările și l-au identificat pe făptaș, urmând să-l depisteze și să se ia măsurile legale ce se impun. Nu se știe, momentan, dacă pistolul este letal sau cu gaz, ori dacă individul are permis de port armă.

Update

Înainte de a folosi arma, se pare că bărbatul care se afla la volanul unui autoturism marca Renault Megane, gri, fiind vorba, după cum au spus martorii, despre un tânăr de circa 25 de ani, s-a luat la harță cu muncitorii, lăsându-se cu vătămări corporale, după care a scos pistolul și a tras. "Un tânăr în vârstă de aproximativ 25 de ani de origine turcă a tras cu un pistol cu bile în doi angajați. Ei vroiau să aducă un utilaj care aruncă pietriș și au pus piloni care au blocat sensurile de mers. S-a făcut o coadă de vreo trei mașini, el a depăsit coloana, s-a enervat și atunci a tras", a spus paznicul.

Însă, ce este și mai ciudat se leagă de faptul că nimeni din jur nu a auzit nimic. Spre exemplu, vizavi se află un depozit de lemne, iar angajații au declarat, pentru "Replica": "Nu am auzit nimic. Noi dacă spargem lemne aici... nu se aude. Nici n-am vazut".

La fața locului au ajuns oamenii legii, care au declanșat cercetările.

Update 2: Suspectul a fost prins!

Urmare a conflictului spontan ce a avut loc la data de 17.03.2016, poliţiştii Secţiei 4 au identificat un tânăr în vârstă de 22 de ani, bănuit că ar fi conducătorul autoturismului.

În cauză poliţiştii din cadrul Secţiei 4 împreună cu cei de la Serviciul de Arme Exploziv şi Substanţe Periculoase efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi folosirea fără drept de armă.

UPDATE:

Potrivit poliţiştilor, NU A FOST FOLOSITĂ ARMA! Sesizarea la 112 a făcut referire şi la focuri de armă, însă oamenii legii spun că se confirmă doar agresiunea.

Vom reveni!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218