REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Setien, noul tehnician al Barcelonei: ”Ieri mă plimbam pe lângă vaci, acum antrenez cei mai buni jucători din lume”

Setien, noul tehnician al Barcelonei: ”Ieri mă plimbam pe lângă vaci, acum antrenez cei mai buni jucători din lume”

Replica API 15 ianuarie 2020 | 00:00 450

"Ieri mă plimbam pe lângă vaci în satul meu, acum mă aflu aici să antrenez cei mai buni jucători din lume", a declarat marţi noul tehnician al echipei de fotbal FC Barcelona, Quique Setien, la prezentarea sa oficială după ce a fost numit în locul lui Ernesto Valverde, scrie presa internaţională.

"Nici în cele mai frumoase vise nu mi-aş fi putut închipui să mă aflu aici", a recunoscut Quique Setien.

Tehnicianul a spus că a venit la Barcelona pentru "a câştiga tot ce se poate", însă acest lucru trebuie să se întâmple "jucând bine". El a menţionat că nu va renunţa la filosofia fotbalului ofensiv inspirat de Johan Cruyff, care în opinia sa este mai importantă decât rezultatele.

Setien are un contract valabil până în vara anului 2022 cu Barcelona. Tehnicianul de 61 de ani a antrenat-o ultima oară pe Betis Sevilla, aceasta fiind cea mai importantă formaţie pe care a pregătit-o până acum.

Preşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, a spus: "Felul său de a antrena este cel care place Barcei: încearcă să aibă mingea, este mereu atent la formă (...)."

"Contractul lui Setien este valabil până în iulie 2022, dar cum anul viitor sunt alegeri, dispune de o clauză care spune că noul preşedinte va putea schimba antrenorul", a indicat Bartomeu.

Valverde a fost demis în condiţiile în care Barca este lider în La Liga.

Eşecul din semifinalele Supercupei Spaniei, în faţa lui Atletico Madrid (2-3), a grăbit luarea deciziei în privinţa lui Valverde, al cărui post s-a mai aflat în pericol şi la sfârşitul sezonului trecut, după eliminarea în faţa lui Liverpool în semifinalele Ligi Campionilor.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218