REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh

Replica API 17 iulie 2017 | 00:00 638

E jale mare pe holurile ministerului condus de Sevil Shhaideh! Rup primarii din judeţul Constanţa uşile, zgârie clanţele, doar-doar s-o îndura Sevil de la malul mării să le aloce ceva fonduri pentru proiecte precum spitale, drumuri etc. Dar, ce să vezi!? Shhaideh de la Dezvoltare zice că mai bine un teren de fotbal la Alexandria, decât un ditamai spitalul la Constanţa!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ati venit cu pluta intr-o zona multiculturala unde se convietuieste in armonie si vreti voi sa stricati asta pentru ca nevasta te-a inselat cu o belita sau mai stiu eu ce alte nemultumiri.
0
1
pt 21.46 de la 09.30m poti so swgi fara so uzi
3
0
Stroe si gasca lui sunt cei mai mari Sarlatani a-i Constantei, verificati ce consilieri si ce persoane au fost pe la Personal si va convingeti de foarte multe.
5
0
individului de la 21;46.nu stim cum se face,dar cei mai mari excroci ordinari provin din...comunitatile din Dobrogea,adica:machidonii,tiganii,turcii,tatarii,tiganii corcituri de piata Chiliei,etc.Spiritul de haita se manifesta din plin.Oare prin Sibiu de ce n-o fi asa?sau Brasov,sau,sau,etc.Acolo comunitatile sunt formate din oameni,nu jigodii cu temperament fanariot...asta este parerea unuia care s-a nascut in fostul oras Constanta,ca la ora actuala e orice,numai oras nu.
6
0
care au scris la 9:30 si 14:50. Voi, pachetarii ati votat mereu cu PSD-ul lui Mazare si Constantinescu. Acum va pare rau si dati vina pe comunitatile din Dobrogea. Slugilor!
5
1
Dar de ce nu-l luati PE hoitul Stroie si sa-l duceti in piata Ovidiu si sa DEA explicatie,javra batrina,de tot ce a furat de la oameni,si linga el,sa fie si tataroaica,imputita,islamica,urita,femeie-barbat,care a uitat cit de greu o duc oamenii in judet ,dar o intereseaza ,teleormanul,Lui puscariasul dragnea ,el a furat tot de acolo,si acum turcoaica,imputita,duce banii de la UE toti acolo,nenorocita,merita impuscat,si mosul de la raja
9
1
Niciunul dintre ministrii originari din Constanta nu a fost propus de organizatia PSD vremelnic condusa se securistii tradatori Stroe Felix si Dumitrache Ion. Acestia au ajuns ministri datorita activitatii sustinute din Bucuresti sau din alte organizatii. PSD Constanta este acum o organizatie slaba, condusa de relicve proto-comuniste, semidocti, analfabeti politic si care nu au nicio legatura cu primarii si cu oamenii din judet. Taranistul Stroe Felix si gasca lui trebuie zburati cat mai repede de la partid, pentru ca altfel niciun primar nu va mai fi bagat in seama si nici nu va primi fonduri
12
0
Pai daca nu le face stadion unde o sa mai joace FC Scuipa-n Ghete bambilici?
5
4
Servil este servitoarea lui Dragnea ca si intreaga comunitate de tatari din Constanta care a fost este si va fi servitoarea politica a PSD-ului,a ciumei rosii.
17
3
ne vom intalni curand tic tac
10
2
Un scaun prea unflat pentru ea.Exporta pe plan national ce a invatat de la Mazare si Constantinescu.
14
2
Constantenii si-au pus speranta in dna Sevil pentru ca in ani a fost numai o bataie de joc asupra Constantei si a locuitorilor de diferite grupari politice...si acum cu trei personalitati in guvern constantenii SPERA intr-o viata mai buna spitale, crese, scoli, Cazinoul , transportul local sa fie imbunatatit si sa dispara microbuzele si monopolul adevarate bombe ...
14
1
Capatana de oaie
15
4
Este la fel de ticaloasa ca si fostul ei sef, puscariasul Constantinescu Nicusor. Pt functie, il slugareste pe Dragnea, la fel ca si Dobre si nesimtitii de parlamentari de Constanta. Cu 3 ministrii in Guvern si cativa politruci, orasul nostru nu a obtinut sprijin pt niciun proiect important. Nu tu investitii in sanatate, nici in ordinea publica iar de parcuri si de Cazinou, nici nu mai vorbim. Daca insa ii intrevi ce fac pt Constanta, nesimtitii astia spun ca....lucreaza. Niste javre!
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614