REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sevil Shhaideh a declarat că nu răspunde decât în fața CEx al PSD

Sevil Shhaideh a declarat că nu răspunde decât în fața CEx al PSD

Replica API 12 octombrie 2017 | 00:10 310

Sevil Shhaideh, prim vice-priministrul din guvernul Tudose, a anunțat pe scările DNA, la ieșirea de la declarațiile făcute în dosarul Belina, unde este urmărită penal pentru abuz în serviciu, faptul că a luat o decizie cu privire la demisia acesteia sau nu, doar că nu va răspunde decât în fața Comitetului Executiv al PSD, care a pus-o în funcție.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sevil este o femeie specializata in finante,contabilitate si altele de acest gen. Marea ei greseala a fost sa intre in politica,acolo unde se bat mafiotii intre ei,impreuna cu maharii din institutiile statului antiromanesc. Despre asa zisii romani,cei care se tot leaga aiurea de etnii,pot spune ca nu reprezinta de fapt poporul roman,ei sunt niste nazisti imputiti,asa cum erau nazistii din Germania pe vrenuri si de care nemtilor le este rusine.
0
0
Dragnea e in spatele manevrelor de la Belina , el ar trebui sa fie primul bagat in puscarie , bine-nteles impreuna cu Sevil si Rovana si altii care au semant ca primarii si acum sunt buni de bagat la zdup pentru complicitate ; greselile se platesc .
2
0
Maninci prea mult cacat,cersetorule,musulman imputit,puturos,nu am auzit ca yn musulman munceste din greu sa Tina o familie ,nu am auzit.Niste putori ,niste pupincuristi,cersetori,milogi,asta esti,Menabit Ozghiun ,dute cu femeia -barbat Servil si cu spionul de sot sirian mergeti toti trei la puscarie ,dar la cea de musulmani ,sa nu spurcati PE ceilalti detinuti,cu rasa voastra de Hoti puturosi
2
0
DACA SE APUCA DNA SA SAPE PE LA TULCEA, O SA DEA PESTE NISTE IMPROPRIETARIRI ILEGALE DE TERENURI,FACUTE DE SEVIL,PENTRU CARE NU ARE CE SA MAI RASUCEASCA
3
0
Asa spunea si Ceausescu cind a fost condamnat.Sa isi ia islamistul si sa plece in Siria ca tot trebuia expulzat.Sunt toxici pentru Romania.
4
0
in anu 2000 10000 mii de politicieni au fost executati .... asa trebe si la noi
6
0
La zid cu tradatorul Dracnea,el este vinovat de distrugerea fragilei economii si a putinei bunastari a romanilor.Sevil are vina ei,pt furaciunile mistretuliu dar pt furaciunile de la Teleorman ,mustaciosul smecheras sa raspunda.Psd-ul daca mai ramane la guvernare ne va ingropa pe toti in datorii.Asa ca hai in strada!
5
0
NEAM DE ROMANI DEZBINATI . . . PROSTII SUNTETI VA VINDETI PE MINCIUNII . . NU SUNTETI CAPABILI SA VA ALEGETI MINISTRII NATIONALISTI . . . CEA MAI PROASTA RASA ! ! ! IA STRAINATATE SUNTETI ZMEI DA LA VOI IN TARA SUNTETI RUGINA SCURSURILOR NU AVETI PIC D CARACTER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5
0
Nu inteleg de ce lumea nu o mai pretuieste pe prima si adevarata doamna a Romaniei pt ca este un politician de exceptie la fel ca Domnul Dragnea. Partidul socialist trebuie sustinut cu vehementa si indarjire pentru a cladi viitorul prosper al generatiei urmatoare dw pensionari pentru ca cei care sunt pensionari acum din pacate nu vor mai apuca un trai bun datorita DNA pentru ca Dragnea nu este lasat sa conduca ca un adevarat SOCIALIST. RESPECT DRAGNEA SI SEVIL S. !
0
14
Dosarul Belina este pentru abuz in serviciu, dar dosarul inexistent cu Insula Serpilor poate fi pus pe rol ?
2
2
Replica aceasta, a mai spus-o cineva...si a murit...nenatural istoria se repeta?E posibil....
6
0
Si acum a ti supt pula cu democratia.Mai bine cu Ceausescu decat cu limbistul de hannes
5
2
Nu raspunde decat in fata CEX..ce ineptie
7
1
Femeia asta a fost respinsa de Presedinte pe motive de siguranta nationala si trecut dubios. Si pe buna dreptate, e marita cu un sirian indoctrinat care-l admira pe criminalul de Assad din Siria iar acasa, a lucrat la CJ Cta sub directa indrumare a puscariasului Constantinescu Nicusor si a mascariciului Mazare. Acum, desi are, inca, o pozitie cheie in Guvern nu a facut nimic pt Cta. Nici ea si nici ceilalti ministrii si parlamentari de Cta. Sunt niste slugi ai psdului, oportunisti si penibili. Asa ca, ea trebuie, nu sa fie demisa, sa fie scuipata din guvern, la fel ca si ceilalti penali.
13
0
La cotet la cotet......
1
1
Dragnea ia zis sa fure insula si pamantu ala de la teleorman si asta a executat ordinu lui drac nea a furat tara psd si inca mai fura si ei si straini fac jaf la noi
8
2
Dracnea cu toti hotii din jurul lui si taricesnu, alt hot cu alta gasca ...asta soarta sa aib!!! Ca mult rau si jaf de tara au facut ei si acolitii lor. Unde esti tu Tepes Doamne, Ca sa pui mana pe ei, sa-i imparti in doua cete, pe nebuni si pe misei! Si in doua temniti large cu de-sila sa-i aduni, sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!!!
9
1
Sevil este baiat bun, lasati-l in pace.
3
5
Cat de josnica esti madam SERVIL !! Cata marsavie si aroganta la tatoroaica.... FINA lui NASU, despre ce vorbim !?
15
1
si eu care credeam ca nu va rasounde decat in fata penalului draknea si a mincinosului tariceanu. Nu-i nimic, drumul pana la puscarie se scurteaza zilnic, pentru toti penalii si haita voastra de hoti care ati dorit sa va imbuibati pe spinarea romanilor ce saracesc zilnic, invers proportional cu imbuibarea voastra si mai grav, pe mortile celor . cu buna credinta i-ati trimis in ceruri
14
2
nici batuta. De unde rusine, ce bun-simt, asta are grumazul gros si soriciul asemenea.
19
2
A mai spus cineva ca nu raspunde decat doar in fata Marii Adunari Nationale...
20
2
Dute dute unde vezi cu ochii ,tataroaica imputita,hoat-o,dute CA poporul nu te Mai vrea,chiar daca puscariasul dragnea te vrea sa- l speli la cur,dute CA faci UN bine poporului,nu faci decit sa provoci o Alta revolutie,din cauza ta ,a lui puscariasului dragnea,dictatorul care o sa piara linsat,dispareti,direct la puscarie ,si poporul se VA linistita
20
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218