REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sevil Shhaideh, numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Sevil Shhaideh, numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom

Replica API 28 octombrie 2017 | 00:00 294

Sevil Shhaideh

Sevil Shhaideh a fost numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, membru al Comitetului de Audit și membru al Comitetului Prezidențial și de Nominalizare ale companiei, ca urmare a renunțării lui Mihai Busuioc la mandatul în aceste funcții, se menționează într-un raport al companiei remis Bursei de Valori București, scrie Agerpres.

Mandatul lui Sevil Shhaideh în aceste funcții este valabil începând de joi, 26 octombrie, până la următoarea Adunare Generală a Acționarilor.

Mihai Busuioc a renunțat la mandat în urma numirii sale în funcția de președinte al Curții de Conturi pentru nouă ani.

Sevil Shhaideh este licențiată a Facultății de Planificare Economică și Cibernetică din cadrul Academiei de Științe Economice din București și a obținut o diplomă de master în Managementul Proiectelor de Afaceri la Universitatea Ovidius din Constanța. De asemenea, este specializată în diverse domenii, precum manager de proiect, expert în administrație publică și auditor în managementul calității și audit financiar.

Sevil Shhaideh are o experiență de 20 ani în calitate de funcționar la nivelul administrației publice locale. Începând cu anul 2012 a deținut mai multe funcții în cadrul Guvernului României, precum secretar de stat și ministru în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice și de viceprim-ministru și ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, având ca principale responsabilități dezvoltarea regională, managementul proiectelor europene și al activităților din administrația publică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa tot fi parlamentar, somn de voie, pozitii in functii de conducere dupa preferinte pe bani fara numar fara numar ca omul de rand poate sa moara este problema lui, noi sa ne imbuibam si sa ne aparam unul pe altul sa nu intram in puscarie, ei au fost prosti, ne-au crezut, au votat, noi ne-am imbuibat. Simplu
3
0
Ma futu-,te in osinza ta imputita,de musulmana,te-ai aranjat bine ,nu ai ramas somera,puscariaso sa speram CA ajungi la puscarie,si o iei si PE puscariasa baba Plumb ,doua servitoarea care ia-ti supt pixul lui Dragnea,puscariasul
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102