REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sevil Shhaideh, precizări despre soţul său

Sevil Shhaideh, precizări despre soţul său

Replica API 30 decembrie 2016 | 01:16 320

Sevil Shhaideh, prima propunere a PSD-ALDE pentru funcţia de prim-ministru, dezvăluie faptul că îl cunoaşte pe Klaus Iohannis de mulţi ani. Fostul ministru al Dezvoltării comentează, la România TV, şi acuzaţiile la adresa soţului ei sirian.

"Intamplarea a facut ca domnul presedinte sa ma cunoasca, am lucrat cu multi ani inainte. Ma cunosc cu domnul presedinte Iohannis de cand era dansul primar, eu am fost presedinte la Asociatia Informaticienilor din Administratia Publica si am avut la Sibiu de multe ori schimburi de experienta. Cu aceste ocazii, m-am intalnit si cu domnul Iohannis, in afara de timpul petrecut la minister cu dansul si domnul Dragnea, pe subiectul descentralizarii", a declarat Sevil Shhaideh.

Sevil Shhaideh susţine că din discuţia cu preşedintele Iohannis nu a putut anticipa refuzul acestuia. Mai multe, şeful statului nici nu a întrebat-o despre soţul ei sirian, despre care s-a spus că ar fi fan al preşedintelui Siriei.

Întrebată ce părere are despre acuzaţiile aduse soţului ei şi despre posibilitatea ca acesta să fie motivul respingerii sale, Sevil Shhaideh a răspuns: "Eu nu pot sa cred si nici nu cred. Suntem o familie unita, impreuna de foarte multi ani, am cunoscut multe persoane, am fost in atatea institutii publice, ne-au verificat. Refuz sa cred ca toata aceasta discutie in jurul sotului meu are vreun sens sau vreun accent de adevar."

Sevil Shhaideh a făcut public şi mesajul primit de la soţul ei după ce a fost respinsă de Klaus Iohannis: "Mergem inainte!"

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218