REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Sevil Shhaideh și Rovana Plumb au spus că nu își vor da demisiile!

Sevil Shhaideh și Rovana Plumb au spus că nu își vor da demisiile!

Replica API 27 septembrie 2017 | 00:13 414

Ministrul Dezvoltării, Sevil Shhaideh, vizată de DNA în dosarul Belina, a declarat luni, după reuniunea conducerii PSD care a decis să o sprijine în continuare, că nu îşi dă demisia din funcţie.

Ziariştii au întrebat-o dacă are de gând să îşi dea demisia. "Nu, sub nici o formă. Sub nici o formă", a răspuns Sevil Shhaideh, care a susţinut că toate avizele în cazul hotărârii de guvern privind trecerea unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman sunt "conforme cu legea".

Rovana Plumb, vizată şi ea de DNA în acelaşi dosar, a susţinut că este nevinovată şi că nu are nici un motiv să demisioneze, potrivit Hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iar ti-a fugit nevasta cu un psd-ist ?
0
2
Ce-ti doresc eu tie,dulce Romanie:sincer,sange in instalatie ,oameni responsabili si mai inplicati in a tine la respect leprele din psd!
5
1
Gata fetelor,adica servil si baba. Plumb,gata ATI furat destul ptr mine,mi-ajunge,Acum timpul sa plecati ,dar nu acasa ,direct la puscarie,si I'm tineti UN loc,intre voi,CA vin si EU,sa duc porcii la o casa de batrini,si vin si EU la puscarie,CA meritam soarta ,Asta este mesajul Lui puscariasul dragnea catre frumoasa femeie-barbat sevill si mamaia Plumb
4
0
Carjele lui Dragnea nu vor sa-si dea demisia !? Chiar nu realizeaza in ce rahat s-au bagat, pentru dictatorul Dragnea ?! Rasul plansul !! Incredibil !
2
0
Un singur merit are muierea asta cu fatza de barbat: a avut rezultate bune la invatzatura, insa este un produs al betivanului puscarias cu drena de NY si carje...!
1
0
Nu stiu cine gitii matii esti,dar stiu UN singur lucru,ia-o PE femeie-barbat,tataroaica hoata Fara demnitate,Fara rusine,ia-o si du-o direct la puscarie,dar la cea de musulmani,si te duci si tu s-o speli PE spate,tu cred CA esti o sluga de la tataroaica,o natie mizerabila de Hoti,de milogi,ciumelor
8
1
Fetili babetili cu bratari politienesti vor pleca din minister direct la puscarie.Doua parnaiase rosii de atata stat cu curul pe scaune din ministere se agata cu limba de sosetele lui dragnea ca sa le salveze.
6
0
Intai ghioarla de codruta muiuta sa si dea demisia si voi sa o pupati in verca la ciclu.
0
9
ce demisie, ati auzit cumva de vreun individ, fie el si sfintit in parlament , sa-si dea demisia? Exclus. Sova nu a scapat, nici voi, gasca de hoti, nu veti scapa, la puscarie cu voi, lasati tara romanilor
10
1
Ce i mai place lu livache cel lache sa haleasca scoverca plumb si suberek sevil
7
0
De ce pentru articolul cu muftiul nu se poate comenta ? Cat a platit muftiul ? Am o intrebare pentru el : are sau nu are copil cu amanta romanca ?
6
0
Lipsite de caracter , lipsite de onoare ! Doua galinacee ordinare ...
15
1
Rusine ! Doua slugi nenorocite de stapanul lor, dictatorul Dragnea.....
17
1
Doua slugi nenorocite care alaturi de stapanul lor Dragnea nu se lasa duse de la osul puterii precum hienele!
19
1
Cinste, onoare si demnitate. Am toata admiratia site respectul pentru femeia adevarata Dna Sevil.
0
23
Sinteti doua miloage Fara demnitate,Fara bun simt,Fara onoare,se vede CA sinteti slugile Lui puscariasul dragnea dar si voi tot la puscarie ajungeti,sau linsate de popor,ptr cit ati furat,ciumelor,praful de VA alege de voi,
27
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614