REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

SEX ORAL ÎN VALOARE DE 5.000 DE EURO! Cum a fost posibil aşa ceva

SEX ORAL ÎN VALOARE DE 5.000 DE EURO! Cum a fost posibil aşa ceva

Replica API 1 aprilie 2017 | 00:00 1726

Na, belea!

Na, belea!

O partidă de sex oral l-a costat 5.000 de euro pe un tânăr din Ovidiu. În plus, el trebuie să presteze și muncă în folosul comunității și s-a ales și cu 2 ani și 6 luni cu suspendare. Cel puțin aceasta este decizia primei instanțe, urmând a se judeca și apelul ce tocmai s-a înregistrat. Vorbim despre Mihai Viorel Rădulescu care a întreținut raporturi sexuale orale cu iubita sa minoră.

Chiar dacă era iubita lui și și-a dat acordul pentru actul sexual oral, de precizat este că, la acea dată, fata avea 14 ani și 8 luni de zile și, potrivit Art. 220 din Noul Cod Penal, "raportul sexual, actul sexual oral sau anal, precum şi orice alte acte de penetrare vaginală sau anală comise cu un minor cu vârsta între 13 şi 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la unu la 5 ani. Fapta prevăzută în alin. (1), săvârşită asupra unui minor care nu a împlinit vârsta de 13 ani, se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi".

Mai exact, în cauză s-a reţinut în sarcina inculpatului faptul că, în seara de 28 iulie 2016, în jurul orei 19.00, în timp ce minora Raluca Ioana I., în vârstă de 14 ani şi 8 luni, se afla împreună cu inculpatul în incinta unui imobil aflat în construcţie pe raza oraşului Ovidiu, a întreţinut relaţii sexuale orale cu voia acesteia, fără a fi constrânsă în vreun fel. Ulterior a fost sesizată Poliția și bărbatul a fost arestat și trimis în judecată pentru act sexual cu minor.

La data de 7.02.2017, Judecătoria Constanța l-a condamnat pe Rădulescu la 2 ani și 6 luni cu suspendare și "să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în una din instituţiile următoare: Primăria Ovidiu, Consiliul local Ovidiu, afară de cazul în care din cauza stării de sănătate nu poate presta această muncă. (…) Admite în parte acţiunea civilă formulată de partea civilă Raluca Ioana I. şi obligă inculpatul la plata sumei de 5.000 euro reprezentând daune morale către partea civilă", potrivit minutei judecătorești. Dar decizia nu a fost definitivă și, pe 30 martie anul curent, a fost înregistrat apelul la Curtea de Apel Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
eu zic ca fata-i vinovata, asa poate sa faca cu mai multi si pe urma sa-i dea pe mana politiei si uite asa se face cu bani
0
0
buey nene, pun pariu ca ai vreo 40-45 ani da faci pe altele m tinere ca tine mamaie..hahaha si stiu ca ai incercat din rasputeri sa ma jignesti dar nu tine,am vazu bosorogi ca tine,esti un penibil care sufera enorm ca timpul a trecut ,suferi ca te ai bosorogit si ti pute gura si corpul a ridui si par alb si nu mai tii pasul cu pl ta jalnica nici la femeile de varsta ta dapai la tinere si fete
0
0
din Cernavoda.Nu am o secunda de munca si am un mertzan de moare Cernavoda.Eu sunt foarte plictisit de nemunca.Ce viata ducem noi rechinii ptr ca nu suntem niciodata deranjati.
1
3
Nu , dar nu cautam nici vreo mamaie ca tine , care fuge numai dupa bani si cum da de unul mai banos pleaca . Cu cat inaintezi in varsta incep figurile , anturajele cu stricaciuni si lipsa poftei de munca. Fugiti dupa mocangeala si dupa aia ajungeti la ajutoare sociale. Stai linistita ca alea de 15 ani ani sunt mai haladite ca voi. Dar nu sunt asa disperate si pot fi educate sa fie de casa. La voi e prea tarziu , crede ma .
6
2
pt toti pedofilii care iau apararea boului..bai imbecililor,chiar nu va ajunge una de 16 ,17 sau peste 18 ani asa perversi sunteti ca vret dar cu fete f tinre sub 15 ai? aa a cumva cautati fara experienta ca sa nu si dea seama ca o aveti mica si sunteti impotenti
6
11
a inghitit dovada
7
4
Genul asta de infractiuni se practica demult. Parintii isi ... educa fata in scopul obtinerii de foloase necuvenite. Daca esti fraier si pui botul o incasezi. Eu nu am recunoscut fapta ca boul asta si am intors procesul impotriva lor cu 8 marturii de la taximetristii care o duceau la produs si cum preda seara incasarile mamei. Aveam si filmari cu povestile fetei asa ca ... greseala prost asteapta
12
4
Am inteles era minora, fapt care nu stim cu siguranta ca inculpatul il stia , actul sexual intretinut cu acordul "victimei" asta cum a ajuns in atentia politiei si minora cum de s a pus parte civila ?! clar manevra dar e vina excitatului ca a vrut si el sa dea la muie la o bordurista si a dat de o minora combinatoare!
14
2
Mazare te vrem printre noi cat mai repede
11
5
Eu , Corina Martin o sug cel mai bine cu buzele mele mari !
13
5
eu o sug pe 50 de lei.va dau nr?
21
3
mazare a dat muie la tot orasul si n-a patit nimic.Si da muie in continuare cu sprijinul judecatorilor muisti.
38
5
nu este ceva nou, se intampla chiar peste tot in special pentru a ocupa o functie , ce crede-ti de cum a scapat cucuveaua si lazar ? tot asa si cazurile sant multiple peste tot, de la ei am aflat si noi astia mai mici !
7
6
Se baga si ea ca e buna treaba, tarfelor
3
5
Am patito si eu pe centura m-am dus la o moldoveanca sa mi-o suga si imediat cum i-am dat bani a si venit potera cred ca era mana in mana cu ei circa dracului
17
5
era minora boratilor..
15
11
ATENTIE BAIETI! cand mai mergeti pe varianta sa dati o scurta , va ia POLITIA !!! este mana in mana cu tarfa , ramai si cu banii dati amenda si coaee umflate ! Plus le dai la garda vro 2 mil .
16
1
La noi la Cernavoda o sugatoare produce mii de euro.Cu cateva sugatoare mi am tras vila de moare prostimea de necaz.Asa este viata de peste in orasul acvariilor...stai la umbra si iti vin miile de euro.Dar stiti dvs zicala...painea se papa in doi.Adica noi ciortanii si smenarii din m.a.i.
19
5
Cum sa platesti 5000 de euro pentru o sugatoare de pula????
31
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218