REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sezonul estival 2017 se deschide cu un concert pe plaja din staţiunea Mamaia

Sezonul estival 2017 se deschide cu un concert pe plaja din staţiunea Mamaia

Replica API 13 martie 2017 | 00:14 305

Ca în fiecare an, Asociaţia Litoral - Delta Dunării organizează un eveniment ce marchează deschiderea sezonului estival pe litoralul românesc. Anul acesta evenimentul ce va deschide oficial sezonul estival 2017 constă într-un concert ce va avea loc pe data de 30 aprilie în aer liber, în stațiunea Mamaia.

Evenimentul de deschidere a sezonului estival 2017 din acest an va avea loc pe 30 aprilie 2017, între orele 16.00-23.00, pe Plaja Flora din staţiunea Mamaia, şi va cuprinde concertele artiştilor: Ionuţ Galani & Band, Trupa Provincialii şi Trupa Vunk.

Reamintim că Asociaţia Litoral – Delta Dunării a finalizat calendarul de evenimente al verii pentru Mamaia, Litoral şi Delta Dunării. „Începând din luna ianuarie ne-am întâlnit la Asociaţia Litoral – Delta Dunării cu organizatorii principalelor evenimente ce vor avea loc în această vară în Mamaia şi am preluat informaţii despre evenimentele din majoritatea staţiunilor de pe litoral şi din Delta Dunării de la primăriile membre, cărora le mulţumim pe această cale. Vom avea evenimente majore în Mamaia, la Vama Veche, în alte staţiuni de pe Litoral şi în judeţele Constanţa şi Tulcea, precum şi în Delta Dunării! Câteva premiere de excepţie între evenimentele verii, mai ales la Mamaia! În premieră, în acest an deschidem sezonul estival pe 15 aprilie, când luăm Lumină de la malul mării (Sărbătoarea Pascală) şi intrăm apoi în forţă în sezon cu FedCup (competiţie de tenis feminin între România şi Anglia), în parteneriat cu Federaţia Română de Tenis (17-23 aprilie 2017). Din nou in premieră, din acest an vom organiza şi o Deschidere oficială a sezonului în Delta Dunării ( aprilie 2017), eveniment ce va fi sărbătorit în fiecare an.

Weekend-ul de 1 mai va începe pe 27 aprilie, când lansăm ediţia 20 a festivalului de muzică electronică Sunwaves, la care atragem peste 7000 turişti străini din vestul Europei şi mii de participanţi din România. Deschidem sezonul la Vama Veche sâmbătă 29 aprilie şi continuăm duminică la Mamaia cu Show de maşini de drift şi mega Concert pe plajă cu trupele Provincialii, Vunk şi îndrăgitul Ionuţ Galani, după care lansăm alături de turiştii noştri sute de lampioane între Mamaia, Vama Veche şi Delta Dunării!

Lansăm din 27 aprilie zborurile spre Roma, Paris şi Bruxelles, alături de Londra, Milano şi Istanbul şi vă invităm să împărtăşiţi alături de noi cel mai important obiectiv atins de Asociaţia Litoral – Delta Dunării împreună cu conducerea Aeroportului Mihail Kogălniceanu Constanţa.

Aşteptăm în weekendul 27 aprilie – 1 mai 2017 aproximativ 40.000 turişti pe litoral şi în Delta Dunării!”, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
care e diferenta dintre un concert si un mega Concert?
2
0
cu 8 festivaluri de bere ai umplut tot sezonul! si lumea este gata de vot ! adica ametzita
2
0
Sunwaves nu este eveniment organizat de Corina Martin.Fed Cup nu este un ev care sa atraga turistii pe litoral.Nu le aveti doamna cu organizarea de evenimente,si vrem sa vedem ce organizati voi ca si Asociatie,ca tot luati taxa de promovare de la agentii economici,nu va laudati cu evenimentele facute de altii.luati niste bani dar nu faceti nimic.Nu reuseste Fagadau sa scape de tine ??
4
0
Veniti si in Statiunea Costinesti cu astfel de CONCERTE pentru deschiderea sezonului estival ,ca primarul nostru la varsta lui vrea liniste sa poata savura paharul cu vin.
2
0
madam corina martin multa tencuiala ruj si fundite se crede pe vremea lu mazare .turistii nu vin sa vada masini facind drifturi sau pe ionut galani.spectacole de gen shushe nu prea mai tin .probabil o sa fie ceva mocangii clasici sa caste gura sa aplaude .nu mai aruncati banii aiurea ,mai bine faceti curatenie si locuri de parcare .bine ca s-a gasit asta sa deschida ea sezonul la vama veche dupa ce a facut praf vama veche .a ajuns statiune de fite unde un suc e 8 lei si un pet de bere e 10 lei la alimentara .cocalari,proaste pe tocuri ghertzoi cu masini de 100 mii shaorme scumpe si multa piti
4
0
Cum ar fi sa inceapa sezonul estival cu o foarte smechera si foarte luxoasa curatenie ?
7
0
Venitzi sa inghetati la mare....
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102