REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sezonul estival bate la uşă, în timp ce staţiunea Mamaia arată dezolant! FOTO

Sezonul estival bate la uşă, în timp ce staţiunea Mamaia arată dezolant! FOTO

Replica API 18 februarie 2017 | 11:13 320

Stațiunea Mamaia arată groaznic cu două luni înaintea începerii sezonului estival. Deși mulți ar spune că mai este timp destul, cunoaștem cu toții ritmul în care se lucrează în România. Bălării, pomi uscaţi, nisip pe promenadă, materiale de construcţii, gunoaie, aşa arată la această oră Mamaia, cea mai căutată staţiune de pe litoral.

Pe faleza din Mamaia se lucreaza în ton cu vremea de afară: încet şi fără chef. Cei câţiva muncitori pe care i-am zărit n-au patru maini sa termine lucrarile incepute in decembrie, dar nici nu-i zoreste cineva. Astfel, cine trece in aceasta perioada prin statiunea Mamaia va avea un soc! Cea mai tare destinatie de pe litoralul romanesc a fost transformata in santier. Spațiile verzi reprezintă și ele unul dintre marile minusuri ale stațiunii Mamaia. Lățirea carosabilului (una dintre prevederile proiectului de modernizare a stațiunii) a însemnat eliminarea spațiilor verzi paralele cu aleea care traversează Mamaia. Pe de altă parte, spațiile verzi rămase au fost complet abandonate de autoritățile locale. Bălăriile uscate și crescute peste măsură au înghițit zonele în care turiștii ar fi trebuit să se bucure de spațiile generoase de verdeață.

Dezolant arată și plaja. Natura nemiloasă a distrus plaja recent reabilitată dintr-o zonă din stațiunea Mamaia! Astfel, cei care s-au bucurat de o plimbare pe plajă în cursul zilei de 16 februarie a.c. au avut parte de o surpriză neplăcută! Plaja din spatele Hotelului Aurora s-a surpat în urma furtunilor din ultima perioadă. Situația nu stă prea bine nici pe faleză! Grămezile de nisip au distrus și gardurile provizorii!

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei care fac bani din chaise-long-uri nu ar trebui sa intretina plaja tot anul? De partea cu betoanele nu vb pt k deja e emblema noastra, case triste urate si cu cele mai ieftine materiale..
1
0
Acum este cazul sa-i facem pomana si acelui individ care a omorat Mamaia! Adica lui Mazare! Acusi se fac 7 ani de cand a plecat dintre noi ! Good for us !
3
0
Anul asta ii fac de 14 ani lu Mamaie. Va invit pe toti la parastas. Se va oficia fara care alegorice. Cee bine. Mazare mi-a omorat-o pe Mamaia. Sper sa plateasca macar pe lumea cealalta. El si cei ai lui care l-au ajutat in timp sa mi-o omoare pe Mamaie. Vesnica pomenire
4
0
problema nu o constituie mormanele de zapada ca se topesc gunoaiele se ridica problema op constityie constructiile groaznice, betoanele nenorocite care au distrus statiunea. ORIBIL
3
0
PRECUM PRIMARUL, A TUNAT SI I-A ADUNAT
4
3
Mai Lolek, daca vrei spatiul verde du te la padure, in poiana. In statiune sunt betoane, ca turistii cand vin la mare stau in betoane si nu in copaci!
3
6
Mamaia nu mai este de mult statiune ...este doar un loc cu multe betoane...si unde fiecare a construit cum l-a taiat capul...spatiul verde este inxistent...aspectul este de islaz comunal...!!!
7
2
Sezonul estival nu prea bate la usa asa cum apare in titlu!Mamaia are acelasi aspect de multi ani,unii isi umplu buzunarele cu complicitatea deloc dezinteresata a autoritatilor iar altii cu munca!Exista si o mare doza de nesimtire din partea unor care petrec timp pe plaja indiferent de anotimp si care lasa tot felul de mizerii in urma lor.Oameni cu bun-simt,educatie si grija pentru mediul inconjurator sunt tot mai putini.In goana dupa profit s-au macelarit spatiile verzi,s-a construit foarte mult,vara e greu sa gasesti un loc de parcare,toti profitorii lasa gunoiul in urma la terminarea sezonu
4
0
Pai cei care castiga foarte mult vanzand la preturi exorbitante bunuri si servicii de cacat pentru fraierii care vin sa se dea mari fata de parasutele lor,la randul lor cu bani majoritatea nemunciti sau din chestii umbroase,sa-si faca-n aia mea curatenie! Ce mama ma-sii,vor cumva niste voluntari sa le adune gunoiul? Aha,au auzit ca au venit americanii la Kogalniceanu si spera sa vina aia sa faca smega? Te caci,te stergi singur la cur,asta e frate.Stimati patroni,la munca !
7
0
SI mizerabil.Cum e SI primaru consiliat de consilierul Lu peste prajit.habarnistul Mihai Petre care in campanie era hent.Out la drumul mare.
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218