REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sezonul special „Chefi la cuţite - Familii la cuțite“ va avea premiera pe 30 aprilie

Sezonul special „Chefi la cuţite - Familii la cuțite“ va avea premiera pe 30 aprilie

Replica API 17 aprilie 2019 | 00:00 327

Premiera noului sezon de la «Chefi la cuțite» va avea loc pe 30 aprilie. iar fanii show-ului culinar vor avea parte de o serie de surprize la care nu s-ar fi gândit niciodată. ”Familii la cuțite” va reuni în arena bucătăriei echipe gata formate, ce vor trece prin emoțiile jurizării pe nevăzute, în încercarea de a-i convinge pe chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu că au ingredientele necesare acestei competiții.

Fiecare echipă va fi compusă din 4 membri ai aceleiași familii, ce vor participa ca grup și vor găti împreună la bancul de lucru. Mame, tați, copii și bunici se vor reuni într-o competiție în care munca în echipă și completarea reciprocă vor conta cel mai mult. Mai mult decât atât, și anumite vedete curajoase își vor încerca norocul în arena culinară de la Antena 1, alături de cei dragi, aliații lor de incredere, iar telespectatorii vor avea ocazia să îi vadă pe aceștia într-o postură cu totul și cu totul diferită.

În urma jurizărilor pe nevăzute, o parte dintre familii vor ajunge în etapa de battle, alese de fiecare dintre chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu pentru a lupta alături de ei în arena culinară. Tocmai din acest motiv, în sezonul special Chefi la cuțite - Familii la cuțite, războiul culinar al juraților va continua, căci fiecare dorește să adauge în palmares încă o victorie.

”Chiar sunt curios cum va decurge totul și cum este să gătești alături de o echipă gata formată. Sper să am alături cele mai talentate familii! Asta dacă mă lasă Florin și Cătălin, pentru că ori de câte ori ne alegem echipele ne certăm”, mărturisește Sorin Bontea, cel care adună până în acest moment și cele mai multe finale câștigate.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367