REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Sfârșit de săptămână plin pentru jandarmii constănțeni, polițiștii locali și militarii ISU!

Sfârșit de săptămână plin pentru jandarmii constănțeni, polițiștii locali și militarii ISU!

Replica API 13 octombrie 2018 | 00:20 345

În acest sfârşit de săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţiei Locale vor fi angrenaţi în mai multe misiuni de asigurare a ordinii publice la evenimentele organizate în zona de competenţă.

Astfel, în perioada 13-14 octombrie, jandarmii vor fi prezenţi în comuna Valu lui Traian unde vor veghea la desfăşurarea în condiţii de siguranţă a evenimentului „Ziua Recoltei”. Sâmbătă, 13 octombrie, jandarmii constănţeni vor asigura ordinea publică la meciul de handbal masculin A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa - S.C.M. Politehnica Timişoara cu începere de la 17.30, precum şi la partida de baschet masculin B.C. Athletic Constanţa - C.S.M. Mediaş, cu începere de la ora 20.00, ambele evenimente sportive având loc la Sala Sporturilor. Tot sâmbătă, oamenii legii vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine în zona arenei sportive „Iftimie Ilisei”, cu ocazia meciului de fotbal C.S. Medgidia – C.S. Tunari. Duminică, 14 octombrie, începând cu ora 13.00, jandarmii vor avea în atenţie meciul de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanţa - C.S. Ştiinţa Bacău, dar şi manifestările cultural-artistice organizate cu ocazia sărbătorii „Ziua oraşului Băneasa”. Misiunile jandarmilor vor avea în vedere asigurarea unui climat de ordine publică corespunzător, condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii la aceste evenimente, prevenirea şi combaterea oricăror fapte ce pot genera tulburarea ordinii publice, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale faţă de cei care comit fapte antisociale. Recomandăm celor care vor participa la aceste evenimente publice să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Trimiteti si la.Poarta Alba.se face prostitutie su Daria Delicote si cu droguri folosite de Vasile si vice.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614