REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Sfârșit de săptămână plin pentru jandarmii din Constanța: vor asigura măsuri de ordine publică!

Sfârșit de săptămână plin pentru jandarmii din Constanța: vor asigura măsuri de ordine publică!

Replica API 19 octombrie 2019 | 02:22 473

Jandarmii constănțeni vor asigura, în perioada următoare, măsurile de ordine și siguranță publică cu ocazia evenimentelor sportive organizate în județul Constanța.

Pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor și prevenirea faptelor de natură contravenţională şi penală, jandarmii se vor afla în zonele în care se vor desfășura meciurile programate pentru acest sfârșit de săptămână. Pe timpul misiunilor, jandarmii vor purta discuţii cu cetățenii, le vor prezenta atribuțiile Jandarmeriei şi îi vor informa cu privire la respectarea normelor legale. Suporterii echipelor, precum şi ceilalţi spectatori au obligaţia legală de a respecta regulile de convieţuire socială şi măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive. ”Recomandăm participanţilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulţumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța. În aceste misiuni, jandarmii vor coopera cu efective din cadrul I.P.J. Constanța, I.S.U. Constanța și din cadrul Poliției Locale. Evenimentele sportive anunţate până în acest moment la care oamenii legii vor fi prezenţi sunt următoarele: meciul de baschet masculin B.C. Athletic Constanța - C.S.M. Miercurea Ciuc, partida de baschet feminin C.S. Phoenix Știința Constanța - A.C.S. Târgul Secuiesc, meciurile de fotbal C.S. Poseidon Limanu 2 Mai - Fotbal Club F.C.S.B. 2 și C.S. Axiopolis Sport Cernavodă - Dacia Unirea Brăila, partida de handbal feminin C.S.U. Neptun Constanța - C.S. Știința București, meciurile de rugby C.S. Năvodari - R.C. Grivița și A.C.S. Tomitanii Constanța - R.C. Știința Baia Mare, Cupa Mării Negre la Ciclism, sâmbătă 19 octombrie.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine este inpotriva jandarmilor , numai scursurile , pleava societatii
2
3
esti un jindar ticalos sau maxim un local, adica tot o zoaie murdara plina de fecalele pesedeilor, care pana mai de curand pazeai cosurile de gunoi prin parcuri iar acum te consideri "structura de elita si majoritatea sunt extraordinari" Aha, am priceput, recunosti si tu ca o parte sunt bestii nenorocite.Singurul pericol la care esti expus este sa te latre un caine sau sa-ti crape pantalonii in cur de umflat obez ce esti! Asa ca: MU!E P5D, MU!E "ORGANELOR"!
5
4
Jandarmeria este o structura de elita si majoritatea jandarmilor sunt niste oameni extraordinari. Este pacat ca Jandarmeria nu este folosita la potentialul urias pe care il are. Competentele acestei arme ar trebui puse pe picior de egalitate cu cele ale politiei asa cum este situatia in tarile civilizate iar politiceinii poarta intreaga vina pentru situatia din prezent. Ei sunt de vina si pentru activitatile marunte pe care le fac in prezent jandarmii cu mult sub potentialul acestora.
4
4
Bai golanilor, cu ce va deranjeaza prezenta jandarmilor, daca va comportati civilizat? Sau trebuie sa injurati, sa scuipati si sa va beti mintile? Poate ceva prafuri sau frunze si atunci riscati sa ajungeti la beci.... Oamenii cu mintea la cap nu sunt deranjati de jandarmi, nici de politisti, numai haimanalele fac precum tamba! Tampitilor , mai cititi si voi o carte ca sunteti prosti ca noaptea, drogatii si alcoolistii naibii...La munca cu voi
5
5
aceste activitati ,,spectaculoase,, pot fi facute simplu si usor cu gardieni politisti locali sau firme de paza si protectie. cat de utila mai este jandarmeria, comunitatii?
5
4
Uite asa intra jendarii gratis la meci. Huoooo.
5
7

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920