REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

SFÂRŞITUL unui ‘CLAN’ de ‘SĂGEŢI’? Un individ care a făcut ravagii la Constanţa, IDENTIFICAT

SFÂRŞITUL unui ‘CLAN’ de ‘SĂGEŢI’? Un individ care a făcut ravagii la Constanţa, IDENTIFICAT

Replica API 16 noiembrie 2017 | 00:00 229

ANCHETĂ

ANCHETĂ

Ali Lică Hagi se află în Centrul Educativ Târgu Ocna. Însă, înainte de a ajunge acolo, el a acționat prin metoda Accidentul, inclusiv la Constanța, acum fiindu-i probate faptele. Este cunoscut cu antecedente penale, fiind condamnat și pentru furt. Și, putem spune că, odată cu ”eliminarea” sa din peisaj, o grupare a săgeților a cam fost ”anihilată”, având în vedere că acționa în toată țara, dar și, potrivit informațiilor noastre, îi coordona și pe alții.

În urma cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni de înșelăciune prin ,,Metoda Accidentul”, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța au identificat un tânăr, de 19 de ani, din municipiul Galați, bănuit de comiterea faptelor, fiind vorba despre Ali Lică Hagi. Astfel, în intervalul ianuarie-martie a.c., tânărul în cauză s-a deplasat în repetate rânduri, din municipiul Galați în municipiul Constanța, pe razele secțiilor de Poliție 1, 2, 3, și 4, dar și în localitatea Lumina, de unde ar fi ridicat sume de bani, de la trei femei și trei bărbați, cu vârste cuprinse între 61 și 83 de ani, domiciliați pe raza municipiului Constanța, creând un prejudiciu total de 74.000 de lei.

Între timp, el a fost prins și cercetat pentru fapte similare (înșelăciuni prin metoda Accidentul) în țară. Astfel, în prezent execută o măsură educativă în cadrul Centrului Educativ Târgu Ocna, din județul Bacău. Cercetările au continuat și, recent, au fost probate în sarcina lui și înșelăciuni din municipiul Constanța. Înainte de asta, a fost trimis în judecată pentru două infracțiuni de tentativă de furt și pentru o infracțiune de furt calificat.

Alături de el, la Judecătoria Galați, au fost condamnați și Oleanu Florin Ionuţ, Postolache Robert Claudiu și Oprea Valentin Daniel, pe când părți vătămate s-au constituit SC Roscamar SRL, SC Smart Vending Solutions SRL, SC Made Pc Cool SRL și SC Floris Av&Ga SRL. Pe 13 septembrie anul curent s-a judecat apelul și magistrații au decis: ”Admite apelul declarat de inculpatul Ali Lică Hagi.

Desfiinţează în parte sentinţa penală 638 din 27.03.2017 pronunţată de Judecătoria Galaţi şi în rejudecare înlătură din sentinţa penală apelată dispoziţia prin care s-a aplicat inculpatului Ali Lică Hagi măsura educativă a internării într-un centru educativ pe o durată de 2 ani. Prelungeşte durata măsurii educative a internării într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani, pentru săvarşirea a două infracţiuni de complicitate la furt calificat, precum şi a unei infracţiuni de furt calificat”. Decizia a fost defintivă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si omorati-l!!! cati oameni a nenorocit cioara borata!!! numai prin simplul fapt ca produci o trauma psihica de moment sau fizica unor batrani sau parinti pe care ii suna... MOARTE tiganilor!!!
0
0
Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email:afacere2015@gmail.com
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102