REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Sfaturi de la poliţişti pentru a vă proteja autoturismele

Sfaturi de la poliţişti pentru a vă proteja autoturismele

Replica API 11 noiembrie 2014 | 00:53 199

Furturile de şi din auto nu mai reprezintă o noutate, din nefericire, toţi mai mulţi constănţeni confruntându-se cu acest fenomen. Astfel, poliţiştii constănţeni au oferit sfaturi preventive posesorilor de autovehicule şi conducătorilor auto, distribuind constănţenilor materiale informative. Prin urmare, pentru evita să deveniţi victima unui furt, oamenii legii vă sfătuiesc să nu parcaţi autoturismul în zone neiluminate, să nu lăsaţi autoturismul descuiat sau cu cheile în contact, chiar dacă îl părăsiţi pentru câteva momente, să nu lăsaţi în autoturism bunuri de valoare, genţi, obiecte de îmbrăcăminte sau alte lucruri.

De asemenea, încercaţi să montaţi aparatura audio pe un sistem tip şină, nu lăsaţi niciodată în autoturism actele maşinii deoarece, în cazul furtului autoturismului riscaţi să nu fiţi despăgubiţi de societăţile de asigurări, nu lăsaţi în maşină bani, cărţi de credit, ordine de plată sau alte obiecte, închideţi complet geamurile, chiar dacă părăsiţi autoturismul pentru scurt timp. Dacă aţi pierdut cheile autoturismului, schimbaţi de urgenţă sistemul de închidere. Sistemele tehnice de alarmă antifurt sunt o piedică în calea infractorilor. Dacă aveţi posibilitate este recomandat să montaţi astfel de sisteme, apelând la serviciile firmelor specializate. Nu vă adresaţi pentru repararea autoturismului persoanelor sau atelierelor neautorizate. Dacă autoturismul dumneavoastră a fost spart, anunţaţi imediat Poliţia şi nu umblaţi în interiorul acestuia.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218