REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sfaturi pentru un păr frumos și sănătos

Sfaturi pentru un păr frumos și sănătos

Replica API 4 iunie 2020 | 00:00 974

Multe dintre voi m-ați întrebat cum de reușesc să am un păr așa de sănătos. Care este secretul meu? Îl îngrijesc constant cu produse de calitate, atent selectate de Experți, consum alimente sănătoase și variate și, nu în ultimul rând, iau măsuri din vreme dacă observ că firele de păr încep să-și piardă din strălucire.

Un regim alimentar strict poate duce la subțierea și căderea firelor de păr, așa că am mereu grijă să consum uleiuri vegetale, dar și alimente bogate în proteine, vitamine și minerale, cum este zincul. Fără acest mineral, șuvițele se subțiază, se usucă și, într-un final, cad. Vitaminele din grupul B, care se găsesc în migdale, lapte, ouă, pește, legume verzi, carne de pui sau de curcan, stimulează regenerarea părului și întăresc firele de păr, iar uleiurile vegetale, precum uleiul de cătină și uleiul de măsline, contribuie la regenerarea podoabei capilare, curăță eficient scalpul de impurități și sebum și hrănesc firele de păr de la rădăcină, scrie doc.ro.

În plus, urmez o cură de tratament cu O'HISA, nutraceutic care are efecte benefice dovedite asupra sănătății podoabei capilare. Corelat cu o alimentație echilibrată și diversificată, un astfel de produs, pe care-l găsești pe www.health-shop.com, asigură un aport recomandat de nutrienți pe care nu-i pot obține altfel în cantitățile optime.

Trucuri un păr sănătos și bogat

Beau cel puțin 2 litri de apă pe zi;

Folosesc săptămânal o mască hidratantă, pe care o prepar acasă, pe bază de ulei de ricin, ulei de măsline sau ulei de cocos.

Seara, înainte de culcare, îmi pieptăn părul, ca să stimulez circulatia sangvină de la nivelul scalpului.

Pentru că multe dintre voi mi-ați scris că vă confruntați cu diverse probleme ale părului, vreau să vă vorbesc despre acestea și despre soluțiile pe care le aveți la îndemână pentru ca șuvițele să-și recapete strălucirea și sănătatea.

Subţierea părului şi ruperea facilă a acestuia la periaj. Firele de păr au un ciclu propriu de viață: întâi cresc, apoi creșterea lor stagnează, după care acestea cad și sunt înlocuite de unele fire noi. Așa că este normal să-ți cadă multe fire de păr în fiecare zi. Totuși, dacă observi că-ți cade foarte mult păr, îți recomand să folosești un produs special conceput pentru problema cu care te confrunți. De exemplu, poți alege produse care au în compoziție Aminexil, o moleculă de referință ce acționează împotriva căderii părului care oferă rezistență fibrei capilare.

Păr mai puternic, mai viguros, de la rădăcină până la vârf obții și dacă folosești un șampon cu Aminexil, vitaminele PP, B6 și pro-vitamina B5. Cu ajutorul unui astfel de produs, căderea firelor de păr va fi semnificativ redusă.

Mătreața afectează mai bine de 50% din populația adultă, cauzând mâncărimi și exfolierea scalpului. Vestea bună este că ea poate fi combătută cu un produs adecvat pentru această problemă. Există numeroase prodususe destinate atât femeilor, cât și bărbaților, care se găsesc în diverse variante: pentru păr normal și gras sau pentru păr uscat și deteriorat.

Senzația de mâncărime la nivelul scalpului poate fi estompată cu ajutorul unor produse de îngrijire, care au în compoziție Panthenol, ingredient care îți face părul mai moale și mai ușor de pieptănat, dar și Vitamina Cg, cu proprietăți antioxidante binecunoscute. De altfel, utile sunt și produsele pe bază de Sensirină, o substanță cu proprietăți calmante asupra pielii capului și glicerină care are proprietăți de hidratare.

Deși ai un stil de viață sănătos, părul tău este foarte rar? Din fericire, există câteva produse care, dacă sunt folosite cu regularitate, te pot ajuta să ai un păr des, mai frumos și mai rezistent. Mizează pe produse cu Stemoxidină, o moleculă cu efecte dovedite privind densificarea părului.

Sper că aceste recomandări îți vor fi de ajutor ca să ai un păr bogat și sănătos.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102