REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
15.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Shania Twain, o mare fană a cântărețelor tinere. Nu vă vine să credeți ce muzică ascultă

Shania Twain, o mare fană a cântărețelor tinere. Nu vă vine să credeți ce muzică ascultă

Replica API 10 octombrie 2020 | 00:00 1264

Shania Twain, în vârstă de 55 de ani, a recunoscut public că este o mare admiratoare a cântărețelor Miley Cyrus și Lady GaGa. Cântăreața care a dat lovitura cu piesa ”Man I Feel Like a Woman” și apoi cu ”From this moment on” recunoaște că cele două cântărețe din generația tânără scriu ”frumos, încă de pe acum istoria, muzicii”.

Shania Twain

Cântăreața canadiană Shania Twain, în vârstă de 55 de ani, este o mare admiratoare a colegelor ei mai tinere de breaslă Miley Cyrus (27 de ani) și Lady GaGa (34 de ani). Twain a declarat în timpul unei emisiuni radiofonice de la ”Home Now Radio”: ”Știu că poate părea un pic ciudat pentru că sunt un fan înrăit al acestei artiste, dar acesta e adevărul. Toată lumea o cunoaște pe plan internațional ca fiind Hannah Montana și bine face pentru că acel rol a fost începutul unei frumoase cariere. O cunosc bine încă de la începutul parcursului ei artistic. Îl știu pe tatăl ei pentru că am debutat amândoi și am făcut înregistrări în același studio din Nashville. Am fost la o petrecere la vremea aceea în Nashville și Billy Ray Cyrus a venit la braț cu o frumoasă blondă, cu ochi albaștri și ne-a anunțat că vor deveni părinți. După câteva luni se năștea Miley. Îi ascult piesele și mă minunez cât de frumos se dezvoltă acest copil din Hannah Montana într-o adevărată divă”.

Shania Twain: Lady GaGa este un star de Oscar

Cea de a doua cântăreață din generația tânără apreciată la maximum de Shania Twain este Lady GaGa. Shania Twain s-a născut în Windsor, Canada, la 28 august 1965. A fost măritată cu Robert John Lange între 1993 și 2010 și din 2011 este măritată cu Frederic Thiebaud. Ea are o fiică, Eja Lange, de 19 ani, care cochetează cu cariera artistică. Datorită ei, Shania a descoperit-o pe Lady GaGa. ”Melodia ”Shallow” din filmul ”S-a născut o stea” este o piesă genială. Mă întreb ce vise a avut în noaptea dinainte de a o compune. Este remarcabilă și are un simț artistic ce depășește limitele muzicii pentru că ea este designer de modă, art director, actriță și compozitoare. Fata asta scrie frumos viitorul muzicii contemporane și sunt onorată să mă număr printee fanii ei”, a punctat Twain care a vândut peste 100 de milioane de copii la nivel mondial, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102