REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Sharon Stone a recreat scena din "Instinct primar" la o gală din Berlin. Ce mesaj a transmis femeilor

Sharon Stone a recreat scena din "Instinct primar" la o gală din Berlin. Ce mesaj a transmis femeilor

Replica API 18 noiembrie 2019 | 00:00 810

Sharon Stone

Foto: Captură video

Sharon Stone (61 de ani) este una dintre numele sonore din industria cinematografică. Deşi a jucat în nenumărate filme care s-au bucurat de un succes răsunător, ea este recunoscută de mulţi prin prisma unei anumite scene din filmul Instinct primar, peliculă filmată cu 27 de ani în urmă. Zilele trecute, Sharon Stone a primit titlul de "femeia anului" în cadrul unui eveniment care a avut loc în Berlin, iar actriţa a profitat de ocazie pentru a recrea celebra scenă şi a transmite un mesaj puternic despre drepturile femeilor şi curajul pe care acestea trebuie să îl aibă zi de zi.

Sharon Stone a acceptat premiul GQ "Woman of the Year" la Berlin, unde l-a rugat pe prezentatorul Billy Porter să îi aducă un scaun pe scenă pentru a recrea faimoasa scena din "Basic Instinct". Sharon Stone a stat picior peste picior, adoptând o atitudine plină de siguranţă şi a transmis un mesaj despre împuternicirea sexuală şi obstacolele pe care a trebuit să le învingă pentru a ajunge nu doar cunoscută, ci şi apreicată în lumea crudă a cinematografiei.

Foto: Gettyimages

"În urmă cu douăzeci de ani, eram pe un platou de filmare şi regizorul meu m-a întrebat dacă pot să-mi dau jos lenjeria fiindcă era vizibilă la cadru şi nu ar fi trebuit să apară pe sticlă. M-a asigurat că nu mă voi expune", a amintit Stone. "I-am spus că da, fără să mă gândesc că acel mic gest îmi va schimba viaţa. Felul în care, ca femeie, te împuterniceşti sexual depinde doar de tine. Acea secvenţă mi-a marcat imaginea şi nu întotdeauna în mod pozitiv. Şi ştiti ce am facut? Am ales să o privesc cu respect. Ca femei, avem tot dreptul să fim puternice în orice forma de sexualitate alegem. Şi nimeni nu are voie să ne ia acest drept”, a declarat Sharon Stone, după ce a acceptat trofeul de "Femeia anului". "Stau aici ca Femeie a Anului, nu ca individ. Sunt aici să-mi manifest susţinerea faţă de femei şi mândria că aparţin acestui gen. Vreau să vă spun că mi-am câştigat cu greu acest drept, după multă muncă", a adăugat actriţa.

Sharon Stone a subliniat de nenumărate ori că s-a săturat să vorbească despre rolul interpretat în urmă cu 27 de ani şi a explicat că întreaga ei carieră nu poate fi definită şi redusă la un simplu cadru care a avut loc cu aproape trei decenii în urmă.

Ea a pozat în zânii goi pentru ediția portugheză a revistei ”Vogue” și a reprodus scene celebre din cariera ei de bombă sexy de la Hollywood. Actrița laureată cu un Glob de aur pentru cea mai bună actriță într-o dramă nu a avut deloc noroc în dragoste și a înregistrat mai multe eșecuri decât succese pe plan personal.

”Este remarcabil cum rolul de mamă m-a ajutat să mă redescopăr ca femeie. Fiecare detaliu din viața mea a devenit important pentru că are ceva magic în sine. Sunt o mamă singură care are grijă de trei copii adoptați și mă simt privilegiată că soarta mi-a hărăzit acest drum de urmat”, a povestit Stone în interviul acordat revistei Vogue.

Foto: Captură video

Celebra scenă a desfacerii picioarelor din timpul interogatoriului a devenit de referință în istoria cinematografiei. Filmul a fost lansat în 1992 și spune povestea criminalei Catherine Trammell care îl seduce pe detectivul Nick Curan, interpretat de Michael Douglas (74 de ani). Ecranizarea este plină de scene erotice, iar Sharon Stone apare în mai multe rânduri în pielea goală, în timp ce face sex cu polițistul.

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920