REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

„Shazam!“ şi „Pet Sematary“ aduc magie şi teroare în cinematografele nord-americane

„Shazam!“ şi „Pet Sematary“ aduc magie şi teroare în cinematografele nord-americane

Replica API 6 aprilie 2019 | 00:00 772

'Shazam!', noul film din universul cinematografic DC Comics, de data aceasta plin de umor, porneşte ca favorit pentru a urca pe primul loc în box office-ul american, în acest sfârşit de săptămână, unde va avea ca principal rival filmul horror, 'Pet Sematary', relatează vineri EFE.

'Shazam!', în regia lui David F. Sandberg ('Lights Out'), prezintă povestea lui Billy Batson, un adolescent de 15 ani care după ce este vizitat de un vrăjitor, pronunţă cuvântul 'ÂĄShazam!' şi devine la rândul său un adult cu superputeri, dar care îşi menţine spiritul tânăr.

Zachary Levi, Asher Angel, Jack Dylan Grazer şi Mark Strong joacă în acest film care se aşteaptă să aibă încasări în acest weekend de aproximativ 45 de milioane de dolari.

În 'Pet Sematary', de Kevin Kolsch şi Dennis Widmyer, un cuplu şi cei doi copii ai lor se mută într-o zonă rurală din Maine, însă foarte aproape de casa lor descoperă ascuns într-o pădure un cimitir de animale cu puteri uimitoare şi terifiante care pot inversa legile morţii şi ale vieţii.

Jason Clarke, Amy Seimetz şi John Lithgow conduc distribuţia acestei noi adaptări a romanului cu acelaşi nume al lui Stephen King, publicat în 1983, şi ecranizat deja în 1989 de realizatoarea Mary Lambert.

Se lansează pe ecrane în acest weekend şi filmele 'High Life' şi 'Teen Spirit'.

'High Life', de Claire Denis, este un film de science-fiction în care un grup de tineri condamnaţi pentru crime îngrozitoare pe Terra îşi schimbă pedepsele, alegând să urce pe o navă spaţială într-un un zbor fără întoarcere spre o gaură neagră.

Robert Pattinson, Juliette Binoche, André Benjamin şi Mia Goth interpretează personajele acestei povestiri.

'Teen Spirit', de Max Minghella, este o dramă despre Violet, o adolescentă timidă care visează să lase în spate viaţa dintr-o mică localitate în care s-a născut pentru a deveni o vedetă a muzicii.

Elle Fanning, Agnieszka Grochowska, Archie Madekwe şi Zlatko Buric sunt actorii care joacă în acest film.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369