REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SHOW TOTAL Maria Grapini, scrisoare deschisă pentru Klaus Iohannis: Maturizați-vă, puneți punct răfuielilor politice

SHOW TOTAL Maria Grapini, scrisoare deschisă pentru Klaus Iohannis: Maturizați-vă, puneți punct răfuielilor politice

Replica API 18 ianuarie 2019 | 01:57 432

Europarlamentarul Maria Grapini i-a scris o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis. Umanista îl somează pe șeful statului să pună punct răfuielilor personale pe care le are cu PSD, conform stiripesurse.ro.

“Apelez la această scrisoare deschisă și vă cer, domnule Președinte, să înțelegeți că Președinția Consiliului European este a tuturor românilor, și nu a Guvernului! Nu împiedicați Executivul, direct sau prin interpuși, nu frânați programul pregătit de acesta cu o consultare largă!

Nu confiscați Președinția Consiliului European pentru obiective politice personale! Maturizați-vă! Românii nu mai vor conflicte instituționale! Ei vor și speră la o Românie unită, vor o Românie cu instituții corecte și transparente, cu angajați pe măsură, puse și puși în slujba cetățenilor! Puneți punct răfuielilor instituționale pentru interese personale si lăsați Guvernul să lucreze!

Ați blocat nepermis de mult, dincolo de orice logică, dintr-o ambiție pe care nimeni nu o înțelege, nominalizarea miniștrilor, v-ați opus luni de zile schimbării șefei DNA, faceți același lucru și cu propunerea de schimbare a procurorului general. Vă comportați imatur politic, sfidând legislație, bun simț și o țară întreagă!

Vă întreb, domnule Președinte, acum când avem deciziile Curții Constituționale și verdictul clar de ilegalitate a protocoalelor, când aflați că sute, poate mii, de oameni, au suportat injustețea procurorilor, nu vă dați seama că ați greșit? Și cât de mult?

Aștept răspunsurile, domnule Președinte, la toate întrebările pe care vi le-am adresat: și prin intermediul scrisorii transmise și prin cel al acestei scrisori deschise! Ele sunt pentru români și sunteți obligat să le dați, dacă nu din conștiință, atunci în baza legii pe care trebuie să o respectați…chiar și dumneavoastră!”, a scris Maria Grapini în scrisoarea deschisă adresată președintelui României.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tanti asta cu mufa de barbat ... europarlamentar ?! aloo trezirea ... e un dobitoc ala care ia dat o asa functie ..!!!
5
0
E TRANSGENDER CA MICHELLE OBAMA sigur,asta e barbat injectat cu hormoni feminini
7
2
''cretinilor'' esti singurul cretin-o analfabeta mai mare decat aceasta nespalata grapini nu cred ca exista- da , a reusit sa o intreaca si pe vorica-cum poti sa asculti asa tampenii de la o individa ajunsa unde nici nu visa, dar cum persoanele inteligente nu au intrat in aceasta cursa ptr ca stiau daca intri in troc te mananca porcii- si porci sunt multi
9
2
vedeti pe cine reprezinta madam macovei si chiorul care isi reneaga tara in parl european sau neamtul sig muresan care normal , apara interesele germaniei ! jigodiilor , psd - alde -udmr apara interesele romanilor si tuturor etniilor . Respect udmr -alde-psd ! muie la tradatorii de tara !
2
11
Taiati ORBILOR PENSIILE SPECIALE si toate ,,specialitatile" pe care le dati godacilor psd! Astia mananca tot bugetul tarii. Oamenilor cinstiti care au muncit toata viata si au pensii de kkt ii prostiti cu latrina 3 a securistului voiculescu si guita tv a condamnatului Ghita, oamenii pe care-i prostiti seara de seara, nu le raman nici doi bani din ce spuneti voi ca le dati, in timp ce pensile speciale ruineaza tara si ne distrug pe toti! Ingroapa Romania toata.
15
2
Madama asta, tantita, tatica asta, ne reprezinta in PE ?? Vai de noi !
13
5
Maria Grapini, esti o pesedista imputita! Datorita voua rlmanii traiesc intro stare jalnica. Ar trebui sa fiti ghilotinati!
11
6
Ar trebui coalitia sa se maturizeze si sa puna pe altcineva in afara de olgutza. Nu cred ca pesedeul se termina cu ea si nu mai au pe nimeni care sa fie cum trebuie. E incompetenta. Numai pesedeul nu vede. Mai nou si alde e chior.
12
5
ia uite ca postacii penelepre si alti pupatori de cururi ale opozitiei o cam i-au in gura pe comentariile lor ,semn ca cititorii nu mai accepta sa fie prostiti de acesti pseudoromani,nu mai merge ! Ne phisam pe comentariile lor,pe zi ce trece au din ce in ce mai putini simpatizanti, ehei ,lumea se trezeste!
9
6
Ce poti cere unui fascist din grupul uniunii germane hitleriste ultimile ramasite ale lui adolf de la auschwitz.
8
13
Prost esti tu, mai ciuma rosie. Siktir.
4
16
Multa Muie la toti PSDisti!
14
10
Romania deja a ajuns tara regelui cioaba.Are coroana regala pe stema si in curand va avea si doi cai frumosi.Borat poate sa vina sa filmeze.
9
4
barbata ataca din nou sigur vrea din nou mandat de europarlamentar trai pe vatrai
12
13
Da prost mai esti
11
15
proasta asta de ce nu-si vede de chilotii ei ?
20
10

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920