22.4° Constanța marți, 27 sep 2022
Anul XX Nr. 6135
22.4° Constanța marți, 27 septembrie 2022 Anul XX Nr. 6135

Show-ul Tu urmezi!, prezentat de Dan Negru, va începe în curând la Kanal D

Replica API 18 august 2022 388

Filmările la show-ul „Tu urmezi!”, un format internaţional prezentat de Dan Negru, au intrat în linie dreaptă. Emisiunea va începe în curând la Kanal D, potrivit news.ro.

Dan Negru

În platou, Dan Negru i-a invitat, pe rând, la pupitru, pe curajoşii care şi-au dorit să-şi pună în valoare cunoştinţele de cultură generală şi perspicacitate, scrie stiripesurse.ro.

VIVO - Ad.
VIVO - Ad.

„Este spectaculos şi fascinant să vezi că emoţia poate fi dată şi de creier, de spectacolul creierelor, din răspunsuri, bune sau rele. Au fost multe momente de tensiune la filmări, totul se întâmplă sub presiunea timpului. este un game show pentru toată lumea de acasă, sunt întrebări din diferite domenii, şi din sport, şi din muzică, din istorie, sau din domeniul culinar... Perspicacitatea, atenţia, concentrarea le pot fi concurenţilor aliaţi de nădejde. Telespectatorii vor descoperi şi o serie de personaje interesante, care au roluri bine definite în economia show-ului. Unii reprezintă acele domenii din care sunt extrase întrebările; dar vă las să îi descoperiţi, din faţa micilor ecrane”, a declarat Dan Negru în culisele show-ului pe care îl prezintă.

„Tu urmezi!” este unicul show din lume în care concurenţii stau la coadă, pe scenă, pentru a răspunde unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului.

Participanţii trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul celui care răspunde greşit.

De-a lungul concursului apar tot felul de provocări şi surprize pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie.

Castingul pentru „Tu urmezi!” este deschis, în continuare, tuturor celor care îşi doresc să participe la emisiunea televizată. Participanţii se pot înscrie pe casting.kanald.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Monden

LOTO

6/49
3120925152
5/49
2018171292
joker
3531471914