REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Și-a AMENINȚAT SOȚIA cu un CUȚIT, fiind GELOS pe NICUȘOR Constantinescu!

Și-a AMENINȚAT SOȚIA cu un CUȚIT, fiind GELOS pe NICUȘOR Constantinescu!

Replica API 7 decembrie 2021 | 23:42 6959

Se spune că băutura poate lua minţile oamenilor. Este şi cazul lui Costică Neagu, un pensionar din Constanţa, care, din cauza consumului de alcool, şi-a ameninţat soţia cu un cuțit. Mai mult decât atât, acesta a încălcat ordinul de protecţie provizoriu, după ce s-a apropiat la mai mult de 200 de m de soţia sa. Pensionarul era foarte gelos, acuzându-şi nevasta că l-ar înşela cu fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Nicuşor Constantinescu. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța l-au condamnat pe Costică Neagu la 6 luni de închisoare cu suspendare și amendă penală în cuantum de 4.000 lei pentru încălcarea ordinului de protecție și amenințare.

foto: renasterea.ro

Costică Neagu şi soţia sa locuiesc împreună, însă, în ultimii şase ani, bărbatul, pe fondul consumului excesiv de alcool, a început să provoace scandaluri la domiciliu la diferite ore din zi sau noapte, devenind agresiv atât fizic, cât și verbal, acuzând-o că întreține relații sexuale cu oameni politici, de exemplu cu Nicușor Constantinescu, fostul președinte al CJ Constanța, ori diverse alte acuzații nereale. Întrucât a sperat că acest comportament violent se va schimba și acesta va renunța să mai consume alcool, nu a reclamat niciun incident la organele de poliție. Totul a culminat însă cu momentul în care Costică Neagu şi-a ameninţat soţia cu briceagul. După ce soţia sa a obţinut un ordin provizoriu de protecție, Costică Neagu a fost nevoit să solicite cazarea într-un centru rezidențial ce oferă cazare pentru persoanele fără adăpost.

Nicușor Constantinescu

“Te omor și mă omor și eu”

În pofida ordinului de restricţie, Costică Neagu s-a prezentat la fostul domiciul pentru bani şi medicamente, unde a început un nou scandal, agresându-şi soţia dar şi fiica. Bărbatul a continuat cu amenințările împotriva soției: „Te omor și mă omor și eu”, ulterior trăgând-o de păr pe fiica sa și lovind-o până la intervenția unui martor care l-a imobilizat până la venirea poliției.

Inculpatul este dependent de alcool

În ceea ce privește starea de sănătate mintală a inculpatului, instanța a reținut, prin raportul de expertiză medico-legală psihiatrică nr. 1934/200/A1 psihiatrie/2021 din 15.06.2021 că inculpatul este diagnosticat cu tulburare delirantă persistentă; dependență etanolică; tulburare de personalitate de tip paranoid. S-a conchis că la datele săvârșirii faptelor în raport cu acestea, discernământul a fost diminuat. S-a menționat că subiectul nu are conștiința bolii și a tulburării de comportament; prezintă pericol social ridicat în condițiile consumului de etanol.

S-a observat că inculpatul prezintă un pericol social ridicat din cauza tulburărilor mintale de care suferă, accentuate de consumul de alcool, devenind agresiv verbal, și chiar fizic față de persoanele din jurul său, inclusiv față de membrii familiei (fiica și soția), dar și față de alte persoane (vecini), după cum a reieșit din declarațiile martorilor și din înregistrarea video depusă în dosarul de urmărire penală.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa orice descreierat poate avea motivatii idile inchipuite cu cai verzi pe pereti care sa degenereze in tragedii Mos Neagu sa mearga urgent la psihiatru
1
0
Are si fata de amant Nicusor.
5
0
ca aparat de calcat rufe, zdrente, ar fi functionabil; de aici atata invidie si gelozie pe bietul betivan!
6
0
Stie el ce stie
11
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108