REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Şi-a bătut mama şi i-a vandalizat casa, nervos că pierde moştenirea

Şi-a bătut mama şi i-a vandalizat casa, nervos că pierde moştenirea

Replica API 13 iunie 2014 | 00:00 81

Scandal monstru la Băneasa:

Scandal monstru la Băneasa:

Un bărbat din Băneasa a consumat băuturi alcoolice şi, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, şi-a agresat mama, după care i-a spart geamurile de la casă. Din câte se pare, la mijloc este vorba de teren şi casă, bărbatul de faţă crezând că mama lui este influenţată de alte rude, care locuiesc în aceeaşi curte. Pentru a se asigura că nu se va întâmpla vreo nenorocire, oamenii legii i-au luat armele de vânătoare agresorului, chiar dacă le deţine legal.

Poliţiştii oraşului Băneasa au fost sesizaţi prin plângere, la data de 10 iunie a.c., ora 09.00, de către o femeie, în vârstă de 77 ani, din localitate, cu privire la faptul că, fiul acesteia, în vârstă de 56 de ani, a agresat-o fizic, fără a necesita îngrijiri medicale şi care a spart geamurile de la locuinţa acesteia. "Din verificările efectuate în cauză, a rezultat faptul că, cele sesizate se confirmă, întocmindu-se, pe numele bărbatului, dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie şi distrugere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal. Având în vedere aspectele reclamate, s-a procedat la ridicarea unei arme de vânătoare, pe care bărbatul o deţinea în mod legal, în vederea prevenirii comiterii unor evenimente negative. Cercetările continuă, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă prin unitatea de parchet competentă", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. Mărul discordiei ar fi moştenirea. În respectiva curte sunt două corpuri de casă, în unul locuind acesta cu mama lui, iar în celălalt - fiul lui cu soţia. Bărbatul s-a enervat după ce a consumat mai multe pahare cu băuturi alcoolice, el considerând că mama lui vrea să le lase totul tinerilor, vârstnica fiind influenţată de nora lui.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367