REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Și-a bătut unchiul, la Mangalia, pentru a-i fura banii!

Și-a bătut unchiul, la Mangalia, pentru a-i fura banii!

Replica API 8 martie 2018 | 00:17 464

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de tentativă la tâlhărie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat și reținut un tânăr, în vârstă de 17 de ani, din Mangalia, bănuit de comiterea faptei. Acesta, la data de 6 martie a.c., ar fi încercat să obțină, prin violență, o sumă de bani de la un unchi, în vârstă de 46 de ani, amenințându-l și lovindu-l în zona capului cu un obiect dur. Polițiștii constănțeni l-au reținut pe tânărul în cauză, pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 7 martie a.c., a fost prezentat Judecătoriei Mangalia cu propunere de arestare preventivă.

Magistraţii au decis măsura arestului preventiv pentru 30 de zile!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa vina DIICOT-ul sa puna ordine, incepind cu fumatul in localuri si terminind cu traficantii de droguri. Politia sa aplice amenzi ptr fumatul in incinta scolilor...aceasta tara e pe duca....
1
0
Ala scrie de 5 ani si nu se intampla nimic. Dar regia e totusi buna. L au saltat pe Mocanu si pe puradel. Pentru droguri nu pentru prostitutie asa cum va asteptati.
3
1
Pai daca vine politia noi cum ne mai luam spaga ? Daca vezi ca scrii de astia de 3 ani si ne facem ca nu ii vedem ce tot mai continui asa nu iti dai seama care e spilul ?
6
0
Cine este individul sa se stie, ca azi ii da in cap unchiului ,maine vecinului si poimaine iese la atac in plina strada.
3
0
Foarte bine zici ! Sa ii ia pe toti la parnaie!
2
1
Au luat-o razna copiii de la droguri!!! Sa vina Politia BCCO si DIICOT la Mangalia! E jale cati dealeri sunt in Acest oras. Dealerii principali ai Mangaliei: unu zis Verde , fratii Lepadatu Marian si Lepadatu Vio zisi fratii Gibonu Jepat , neamu lu Flori Buruiana Manka , Rufat , Cristi Muia , Florin Ragabeja , Pepino , Vapor , Posmag Alexandru , Symon Mocanu , Adi Grasu , fratii Martonfi Andrei si Martonfi Alex , Copilu ala de pe fb Jonas Niky , tiganii de pe str. Sirenei Albatros si multi altii!!!
19
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367