REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Și-a CINSTIT AMICII, care i-au devenit CĂLĂI! Camerele de supraveghere au ÎNREGISTRAT TOT!

Și-a CINSTIT AMICII, care i-au devenit CĂLĂI! Camerele de supraveghere au ÎNREGISTRAT TOT!

Replica API 19 februarie 2020 | 00:00 536

Munca în străinătate reprezintă soluţia aleasă de foarte mulţi români pentru a câştiga un ban cinstit. Meseriaşilor români li s-a dus buhul peste hotare, astfel că sunt foarte căutaţi în străinătate. Este cazul şi unui localnic din judeţul Constanţa, de meserie lăcătuş, care lucra în Anglia, şi care, venit în ţară, după o binemeritată vacanţă, a fost atacat mişeleşte de către doi parteneri de chefuială.

Conform datelor din anchetă, victima a plecat cu bicicleta de la un bar situat în centrul localității Tuzla, către domiciliul său, şi în timp ce se deplasa, a fost atacat şi tâlhărit de către Constantin Cioacă şi George Eremia. Aceştia l-au lovit cu pumnii în zona feţei, dărâmându-l de pe bicicletă și, ulterior, dintr-un buzunar al combinezonului cu care era îmbrăcat, cei doi i-au sustras un portofel ce conținea suma de 1000 lei, 400 lire sterline și 250 euro, carduri bancare și documente personale. Anterior, cei doi inculpaţi, împreună cu victima consumaseră băuturi alcoolice, acestea fiind plătite de către victimă, prilej cu care agresorii au văzut că acesta deţine o sumă mare de bani. Camerele de supraveghere de la locuinţa unui localnic au surprins întreaga scenă a agresiunii, astfel că, chiar dacă agresorii au negat fapta, aceasta a putut fi dovedită. Conform certficatului medico-legal, leziunile victimei au necesitat 8-9 zile de îngrijiri medicale, dovedind astfel că asupra ei au fost exercitate acte de violenţă fizică.

Instanţa i-a condamnat pe Cioacă Constantin la 4 ani şi 312 zile de închisoare (rest dintr-o pedeapsă anterioară) şi pe Eremia George la 4 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată. Decizia nu este definitivă ea putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ptr recidivisti, gloante-n cap, nu puscarie!
6
2
voi stiti ce inseamna calau? sau la spiru haret nu se invata asa ceva...
4
0
Cat de imbecil poti sa fii sa faci 4 ani de parnaie pt 3500 de lei? Niste handicapati!
4
0
Pai daca venea cu banii aia la bar si eu ii dadeam in cap foamete mare bre dar nu asa trebuiau sa procedeze bagau o minora la inaintare pentr intretinere de relatii sexuale dupa care fata dadea teapa si fugea cu banii daca o reclama il baga si ea la dosar ca doar de aia vor mamele asprirea pedepselor pentru sex cu minori
2
3
Bravo juristilor,in cazul asta condamnati cu executare doi betivi pe drept,dar in cazul aluia care dupa ce s-a facut inginer la imprimanta ocupand fraudulos un post de director cu sprijinul P.D.Distilor si a comis fals,uz de fals si delapidare de 460.000 de lei bani furati de la Statul Roman,infractorului asta sprijinit de partid i-ati dat cu suspendare adica nici o zi de puscarie.Ia spuneti cat ati primit spaga pt.decizia asta,sau ati primit ordin de la partid ma judecatorilor ?.
12
1
De neica nimeni astia. Isi rup curul cu anii pe afara, mananca maine goala si dorm prin containere sau pe sub poduri, fac o bruma de bani apoi intorc acasa si se dau boieri la ei in sat. Ce plm a plecat la baut cu lei si lire si euro la el? Sa-si arate valoarea, nu? Prostia si fudulianse platesc!
22
6

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369