REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şi-a ÎNJUNGHIAT în piept concubina, din cauza fiicei, apoi a vrut să se SINUCIDĂ

Şi-a ÎNJUNGHIAT în piept concubina, din cauza fiicei, apoi a vrut să se SINUCIDĂ

Replica API 29 februarie 2020 | 00:00 363

Certurile între soţi din cauza copiilor pot duce la evenimente nefericite. Din cauza unui astfel de conflict, un bărbat a fost la un pas să îşi omoare partenera de viaţă. Astfel, George Neagu din Lazu, şi-a înjunghiat în piept concubina din cauza fiicei lor care nu se întorsese acasă de la o petrecere de majorat.

Conform anchetatorilor, între inculpat şi victimă a izbucnit un conflict ca urmare a neînțelegerilor referitoare la comportamentul fiicei lor minore, care plecase de acasă la un majorat și nu revenise la domiciliu, motiv pentru care George Neagu i-a adresat amenințări concubinei sale, fără a o lovi la acel moment. Persoana vătămată a arătat că, a doua zi dimineața s-a trezit în jurul orelor 08:00 și fără a-l provoca în niciun fel pe inculpat, acesta a început să-i adreseze cuvinte jignitoare, observând totodată că George Neagu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Victima a precizat că nu știe dacă inculpatul băuse în dimineața respectivă, sau se resimțea în continuare efectul alcoolului consumat în seara precedentă. La un moment dat, la îndemnul tatălui său, fiul lor în vârstă de 11 ani a plecat să se joace cu fata unor vecini, astfel că au rămas singuri în imobil. Ulterior plecării copilului victima a fost lovită pe neașteptate de concubin cu piciorul. Întrucât s-a temut de acesta, a aruncat în direcția inculpatului o sticlă din plastic în care se afla țuică amestecată cu suc, respectiv grilajul de la aragaz, fără să il atingă. La acest moment, George Neagu a luat dintr-un sertar al mobilei de bucătărie un cuțit, s-a deplasat în direcția sa și a lovit-o o singură dată cu acel cuțit în zona pieptului, cu o mișcare de sus în jos, de deasupra capului înspre corpul victimei, după care i-a pus mâna la gură în scopul de a o împiedica să strige. În urma agresiunii, victima a suferit o plagă înțepată, necesitând pentru vindecare 20-25 zile îngrijiri medicale. Imediat după ce a realizat ce s-a întâmplat și a văzut-o pe concubina sa plină de sânge în zona pieptului, a intrat în panică și s-a înjunghiat de mai multe ori cu același cuțit în zona pieptului, pierzându-și imediat conștiința.

Instanţa a hotărât condamnarea lui George Neagu la pedeapsa de 6 ani de inchisoare pentru infracţiunea de tentativă la omor asupra unui membru al familiei. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218