REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şi angajaţii de la Protecţia Consumatorilor se alătură protestelor sindicatelor

Şi angajaţii de la Protecţia Consumatorilor se alătură protestelor sindicatelor

Replica API 31 mai 2017 | 00:38 403

Şi angajaţii de la Protecţia Consumatorilor se alătură protestelor sindicatelor de marţi, fiind nemulţumiţi de prevederile proiectului Legii salarizării.

Conform unui comunicat al Sindicatului Naţional al Funcţionarilor Publici, angajaţii sistemului instituţional al Protecţiei Consumatorilor au intrat marţi în acţiuni de protest.

”După refuzul categoric al doamnei Olguţa Vasilescu, ministrul muncii, de a soluţiona problemele salariale ale acestei categorii profesionale cu o activitate atât de complexă şi importantă pt societatea românească, comisarii protecţiei consumatorilor au intrat în proteste exprimate prin încetarea activităţii şi pichetarea instituţiilor în care lucrează”, se arată în comunicat.

Angaţii de la Protecţia Consumatorului cer ca salarizarea sistemului ANPC să fie pe aceeaşi grilă cu ANSVSA, scrie News.ro.

”Astfel, această categorie profesională protestează astăzi, marţi, 30 mai 2017, alături de colegii din administraţia publică locală şi atrage si alte instituţii din administraţia publică centrala precum Garda de mediu, Inspectia muncii şi altele”, se mai arată în comunicat.

Grefierii, angajaţii din administraţia publică, din agenţiile de mediu şi cei ai Romatsa protestează marţi, în Bucureşti şi în ţară. Sindicatele angajaţilor din administraţia publică vor organiza un miting în faţa Palatului Parlamentului începând cu ora 11.00, nemulţumiţi de proiectul Legii salarizării care va fi dezbătut în Comisia pentru muncă şi protecţie socială din Camera Deputaţilor,. Angajaţii din Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului şi din Agenţiile Judeţene pentru Protecţia Mediului anunţă proteste la nivel naţional, în intervalul orar 11.00-13.00, faţă de proiectul legii salarizării. În acelaşi timp, grefierii de la mai multe instanţe din ţară vor întrerupe lucrul în acelaşi interval.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stimati angajati ai OPC vreti salarii mai mari dar nu sunteti in totalitate pregatiti, nu aveti competentele necesare instrumentarii unor cazuri care tin de competenta voastra. V-am dat o tema cum unii prin analize false ne pacalesc la factura iar voi ati fost surprinsi cum eu mi-am dat seama. Si tot nu ati rezolvat nimic iar constantenii platesc in continuare facturi umflate unor excroci. Rezolvati speta si voi fi alaturi de voi in sustinerea unei mariri de salariu. Si cred ca si toti constantenii vor fi alaturi de voi. Ce credeti ca la ANRE nu sunt spagari.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218