REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şi-au găsit maşinile cu geamurile sparte, în Mamaia: autorul este un puşti de 14 ani, pus pe furat - VIDEO

Şi-au găsit maşinile cu geamurile sparte, în Mamaia: autorul este un puşti de 14 ani, pus pe furat - VIDEO

Replica API 2 mai 2013 | 00:00 104

Ce sancţiuni au aplicat jandarmii de 1 mai

Ce sancţiuni au aplicat jandarmii de 1 mai

Distracţia pe litoral s-a lăsat cu 30 de sancţiuni contravenţionale în valoare 7.100 lei, aplicate de către jandarmi. Au băut, s-au distrat, dar zbânţuiala s-a transformat în altele: semne obsecene, maşini vandalizate şi consum de băuturi alcoolice în locuri publice. Mai exact, 21 de sancţiuni, în valoare de 5.000 de lei, au fost aplicate în Mamaia pentru săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi obscene, pentru consum de băuturi alcoolice în locuri publice, provocarea ori participarea efectivă la scandal. De asemenea, 4 sancţiuni contravenţioanele în valoare de 1000 de lei s-au dat în Costineşti pentru consumul de băuturi alcoolice în locuri publice. A fost constatată şi o infracţiune la legea 61/1991 pentru portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului. Sancţiunile au curs şi în Vama veche, unde au fost aplicate pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal.

În plus, o patrulă mixtă jandarm-poliţist a depistat la Mamaia un bărbat care a spart geamurile mai multor maşini parcate în staţiune.

Mai exact, oamenii legii au fost sesizaţi de către o femeie, cu privire la faptul că o persoană necunoscută aruncă cu pietre în autoturismele aflate în parcarea unui hotel, de pe raza staţiunii. Deplasată cu operativitate la locul indicat, patrula mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Biroului de Poliţie pentru staţiunea Mamaia şi un jandarm din cadrul Grupării Mobile Tomis, a identificat în scurt timp un minor de 14 ani, din Constanţa, care avea asupra sa un dispozitiv mobil de stocare a informaţiilor şi un modulator MP3 player, a căror provenienţă nu a putut să o justifice. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minorul a provocat distrugeri, prin spargerea geamurilor a trei autoturisme, fiind vorba de un Renault Megane, o Dacia Logan şi un BMW, de la unul dintre acestea sustrăgând bunurile identificate asupra sa. Bunurile sustrase în valoare de 100 lei au fost recuperate şi predate părţii vătămate. Prejudiciul total, provocat prin distrugerea gemurilor, urmează a fi comunicat ulterior, de către proprietarii autoturismelor. Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218