REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Şi-au pus mâinile în cap: femeia care i-a lăsat fără banii de la întreţinere îşi vede de „meserie” în continuare!

Şi-au pus mâinile în cap: femeia care i-a lăsat fără banii de la întreţinere îşi vede de „meserie” în continuare!

Replica API 14 octombrie 2016 | 00:24 299

Preşedinta unei asociaţii de proprietari din Constanţa trage semnalul de alarmă!

Preşedinta unei asociaţii de proprietari din Constanţa trage semnalul de alarmă!

Responsabilitatea nu este punctul forte pentru o femeie din Constanţa care a dorit să fie preşedintele unei asociaţii de proprietari. Asta o spun locatarii care fac parte din Asociaţia nr. 325 din cartierul constănţean Poarta 6, pe care Roşu (Drăghiţă) Vasilica l-a reprezentat acum ceva timp.

După un proces care a durat 8 ani de zile şi care a fost câştigat de locatari, inculpata fiind achitată pentru gestiune frauduloasă, actuala preşedintă a asociaţiei spune că această femeie şi-a continuat prostul obicei şi pe la alte blocuri. „Ea avea o metodă interesantă prin care a făcut asta. A reuşit să prejudicieze locatarii prin chitanţele pe care le tăia. A făcut fals în acte. Pe chitanţa pe care i-o dădea locatarului scria suma corectă, însă pe cea pe care o păstra punea ce sumă vroia şi avea”, ne-a declarat aceasta. Preşedinta asociaţiei de proprietari nr. 325 din cartierul constănţean Poarta 6 a dorit să declare public prin intermediul reporterilor „Replica” de Constanţa faptul că Vasilica Roşu, fosta administratoare a asociaţiei, ar fi încercat şi chiar a reuşit să fraudeze şi prin alte zone ale oraşului. Aceasta a cercetat şi a găsit în presa locală, din 2012 şi din 2013, articole care anunţă debranşări RAJA pe numele Vasilicăi Roşu. „Iar e altă condamnare? N-ar trebui să fie cu executare? Dumincă seară am văzut ştirea pe site-ul cotidianului Replica de Constanţa, în care Vasilica Roşu a fost achitată, primind pedeapsă 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Ştiam că mai are încă o asociaţie de locatari nr. 577 , ăn 2012. Întâmplător am luat alt ziar local în care spunea că unor locatari li s-a oprit apa. Vroiam să văd daca este vorba şi despre noi. Citind articolul din presă am găsit-o pe ea, la Asociaţia de locatari nr.577, str. Dezrobirii nr. 96 A. De asemenea, în 2013 un alt ziar local scria că se opreşte apa, am zis să văd ce mai zice doamna. Am alergat 8 ani de zile pentru a încheia procesul, pentru a rezolva situaţia pe care această femeie a creat-o. Vecinii m-au ales pe mine preşedintă pentru că sunt pensionară şi am timp să mă duc la fiecare proces, la fiecare şedinţă. Dacă nu mergeam cred că pierdeam. Până să o dăm în judecată, i s-a pus sechestru pe apartamentul cu 4 camere pe care îl deţinea la acel moment. Aşa am recuperat banii pentru că, altfel, nu recupeream nici un ban”, a declarat, pentru „Replica” de Constanţa, preşedinta asociaţiei de proprietari. „Noi am tras foarte mult anii ăştia! V-am contactat pentru că nu vrem să păţească la fel şi alte asociaţii. Să i se interzică să mai profeseze”, a conchis femeia.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218